Ankara AKGÜL’DEN SÜRPRİZ ZİYARET

AKGÜL’DEN SÜRPRİZ ZİYARET

20.06.2016 - 11:15 | Son Güncellenme:

.

AKGÜL’DEN SÜRPRİZ ZİYARET

ANKARA (İHA) – Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamaklı ailelere sürpriz ziyaretlerde bulunuyor. Akgül, iftar öncesi beş aileyi ziyaret ederek hatırlarını sordu.
Mamak Belediye Başkanı Akgül, Ramazan dolayısıyla Mamaklı aileleri iftar öncesi evlerinde ziyaret etti. İlk olarak torunlarıyla yaşayan Zülfiye Talu’yu ziyaret eden Akgül daha sonra Cevahir Kandemir, Hatice Yoleri ve Fatma Ceylan isimli Ekin Mahallesi sakinlerini evlerinde ziyaret etti. Akgül’ü karşılarında gören aileler şaşkınlıklarını gizleyemedi.
"YANLARINDA OLDUĞUMUZU GÖSTERİYORUZ"
Yoğun Ramazan programları arasında ev ziyaretlerine özel bir önem veren Akgül, "Her gün binlerce vatandaşla aynı sofrada iftar açıyoruz. Ancak bu sofralara gelemeyen vatandaşlarımıza da mümkün olduğunca ulaşarak onların yanında olduğumuzu gösteriyoruz" dedi.
Ekin Mahallesi’ndeki ev ziyaretlerinden sonra Akgül, Başak Mahallesi’nde ikamet eden 3 çocuklu Keskin ailesini ziyaret etti. Akgül, Baba Fevzi Kesin ve Anne Zeliha Keskin ile bir müddet sohbet ederek ev ziyaretlerini tamamladı.
Akgül’e aile ziyaretlerinde Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak ve Ekin Mahallesi Muhtarı Şenel Şahinkaya eşlik etti.