AntalyaAntalya'da Tarım ve Seracılık Festivali'nde kadınlar kıyasıya yarıştı

Antalya'da Tarım ve Seracılık Festivali'nde kadınlar kıyasıya yarıştı

03.05.2025 - 16:54 | Son Güncellenme:

Antalya'da Tarım ve Seracılık Festivali'nde kadınlar kıyasıya yarıştı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kumluca ilçesinde düzenlenen 26. Geleneksel Tarım ve Seracılık Festivali'nde kadınlar arasında domates yeme, kasa taşıma, halat çekme ve çuval yarışmaları yapıldı.

Haberin Devamı

Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirilen ve çevre ilçelerden de çok sayıda ziyaretçinin katıldığı festivalde kadınlar kıyasıya mücadele etti.

Kadınlar arasında gerçekleştirilen domates kasası taşıma yarışmasında Hatice Işık 3 dakikada 31 kasayı taşıyarak birinci oldu, Canan Karamıklı 28 kasayla ikinci, Ela Karakaya ve Havva Gidici ise 21 kasayla üçüncü oldu.

Etkinlikte kadınların domates yemek için mücadele ettiği yarışmada renkli görüntüler oluştu. Daha sonra 8 takımın katıldığı halat çekme yarışmasında, kadınlar birbirleriyle kıyasıya mücadeleye girişti.

Festivalde çocuklar arasında çuval yarışması da yapıldı.

Domates yeme yarışmasını kazanan çiftçi Ayşe Akyürek, gazetecilere, kendi ürettiği domatesleri gönül rahatlığıyla doya doya yediğini ve birinci olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Yarışmada birinci olmasından dolayı mutlu olduğunu dile getiren Akyürek, "Biz ürettik, biz tükettik. Çok güzel yarışma oldu. En güzeli de yarışma sonunda birinci olmam." dedi.

Yarışmalarda dereceye giren kadınlara protokol üyelerinin eşleri tarafından çeşitli ödül ve hediyeler verildi.

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.

Yazarlar