Demre Demre'de karneler kaymakam ve başkandan

Demre'de karneler kaymakam ve başkandan

21.01.2022 - 14:42 | Son Güncellenme:

Demre'de karneler kaymakam ve başkandan

Demrede karneler kaymakam ve başkandan

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - 2021 - 2022 eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi dolayısıyla Antalya'nın Demre ilçesinde karne töreni düzenlendi. Öğrencilerin karnelerini kaymakam, belediye başkanı ve ilçe milli eğitim müdürü verdi.

2021 - 2022 eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi dolayısıyla, Demre'ye bağlı Beymelek Mahallesi'ndeki Şehit Abdurahman Esen Ortaokulu'nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Törene Kaymakam Onur Şatıroğlu, Belediye Başkanı Okan Kocakaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat Yakupoğlu, Okul Müdürü Mücahit Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, okula adının verildiği şehit Abdurahman Esen'in annesi Halime, babası Mustafa Esen, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Törende öğrencilere karneleri dağıtıldı, başarı belgeleri verildi. Kaymakam Şatıroğlu ve Başkan Kocakaya, öğrencileri kutladı. Hediyeler verdi.

Törende bir konuşma yapan Kaymakam Şatıroğlu, "Yorucu ve Covid- 19 dolayıyla biraz da stresli eğitim öğretimde bir yarı yılı sona erdirdik. 18 günlük tatilde önce sağlığınıza, koronavirüs kurallarına dikkat edin. Bol bol dinlenin, gezin. Yürüyüş yapın. Ders çalışmayın. Ama bir şeyi yapın. Kitap okuyun. En iyi dinlenme yöntemlerinden biri de kitap okumaktır" dedi.

Demre'de 36 okulda, 5 bin öğrenci ve 412 öğretmen tatile girdi.

FOTOĞRAFLI