AntalyaGÜRSU KAPALI SEMT PAZARI HİZMETE AÇILIYOR

GÜRSU KAPALI SEMT PAZARI HİZMETE AÇILIYOR

01.12.2014 - 10:38 | Son Güncellenme:

.

GÜRSU KAPALI SEMT PAZARI HİZMETE AÇILIYOR

Gürsu Mahallesi’nde yer alan Kapalı Semt Pazarı’nı revize ederek yeniden hizmete açtıklarını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, pazarcı esnafın yer dağılımını da kura çekilişiyle yaptıklarını söyledi.
Gürsu Mahallesi’nde bin 500 metrekare alana inşa edilen Kapalı Semt Pazarı, Konyaaltı Belediyesi tarafından yeniden revize edilerek hizmete açıldı. Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda düzenlenen kura çekilişi ile pazarcı esnafın yer dağılımı belirlendi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de katılımı ile gerçekleştirilen kura çekilişi noter huzurunda yapıldı. Gürsu Kapalı Semt Pazar Yeri’nde 68 tezgah yeri bulunduğunu dile getiren Başkan Böcek, teknik inceleme sonucunda 99 ismin müracaatının geçerli kabul edildiğini kaydetti. İlk kura çekilişini yaparak tüm pazarcı esnafına şans dileyen Başkan Böcek, Cumartesi günleri hizmet verecek olan Gürsu Kapalı Semt Pazarı’nda 34 sebze-meyve, 22 tuhafiye, 10 bakkaliye-şarküteri ve 2 de balık tezgahı bulunduğunu bildirdi.

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.

Yazarlar