Manavgat Manavgat'ta satranç turnuvası

Manavgat'ta satranç turnuvası

26.10.2021 - 11:23 | Son Güncellenme:

Manavgat'ta satranç turnuvası

Manavgatta satranç turnuvası

 

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi ve Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi'nde satranç turnuvası düzenledi.

Turnuvada, açık yaş ve genel kategorisinda 7-10 yaş aralığındaki 150 katılımcı yarıştı. Turnuvada, 10 yaş erkekler grubunda Berat Coşkun, kız grubunda Mercan Sönmez, 9 yaşta Esat Efe Yalçın, Hazal Sağlam, 8 yaşta Maya Şahin, Ahmetcan Yazıcı, 7 yaş grubunda Kıvanç Kartal Küçük, Hatice Ay, 6 yaş grubunda Miraç Emir Şener ile Defne Derin Öztürk birinci oldu. Açık yaş bayanlarda Duru Şenel şampiyonluğa ulaştı. Genel kategoride Ömer Arda Turgut birinci oldu. Dereceye girenlere madalyalarını Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Ödevoğlu verdi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, şunları söyledi:

"Gençlerimizin ve çocuklarımızın bu tarz zeka oyunları ile kendilerine olan özgüvenini geliştirmelerine katkı sağlıyoruz. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bize bıraktığı en büyük miras olan Cumhuriyet'e ithafen düzenlediğimiz turnuvaya katılan herkese teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Dereceye giren ve emeği geçen herkesi kutluyorum."

FOTOĞRAFLI

Yazarlar