AydınAydın'da sanatseverler tiyatroyla buluştu

Aydın'da sanatseverler tiyatroyla buluştu

14.01.2025 - 12:39 | Son Güncellenme:

Aydın'da sanatseverler tiyatroyla buluştu

Aydında sanatseverler tiyatroyla buluştu

AYDIN, (DHA)-AYDIN Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 'Şimdi Ne Olacak?' isimli oyunu Kuyucak'ta yaşayan vatandaşlar için sergiledi.

Haberin Devamı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ilçelerde yaşayan vatandaşları tiyatro etkinlikleri ile buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda kadına karşı şiddete ve kadın cinayetlerine trajikomik bir şekilde dikkat çeken 'Şimdi Ne Olacak?' oyunu, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncuları tarafından Kuyucak ilçesinde sergilendi. Kuyucaklı sanatseverler, ilçelerinde gerçekleştirilen kültür ve sanat etkinlikleri nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

'Şimdi Ne Olacak?' oyununun bir sonraki gösteriminin 17 Ocak'ta Sultanhisar ilçesine bağlı Atça Mahallesi'nde yer alan Muhsin Aksoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceği belirtildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

KEŞFETYENİ
2 ay önce anne olmuştu! Neslihan Atagül'den bebeğiyle ilk poz
2 ay önce anne olmuştu! Neslihan Atagül'den bebeğiyle ilk poz

Cadde | 10.05.2025 - 14:59

Başarılı oyunculardan Neslihan Atagül ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Kadir Doğulu ilk bebeklerine kavuştu. Günler sonra Neslihan Atagül'den oğlu Aziz ile ilk poz geldi.

Yazarlar