Manyas Manyas'ta vatandaşa yardım eli

Manyas'ta vatandaşa yardım eli

26.12.2020 - 16:49 | Son Güncellenme:

Manyas'ta vatandaşa yardım eli

Manyasta vatandaşa yardım eli

Süleyman ÖZAYDIN/MANYAS (Balıkesir) (DHA) –BALIKESİR'in Manyas ilçesinde maddi açıdan zorluk yaşayan bir vatandaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı öncülüğünde ev yapıldı.

Manyas'ın kırsal Hacıibrahimpınarı Mahallesi'nde ikamet eden ancak oturduğu evin oturulamayacak derecede yıkılmaya yüz tutması üzerine  Ahmet Okur'a Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardım eli uzattı. Okur'un, eski evinin olduğu arsa üzerine yeni bir ev yapılarak kendisine teslim edildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Manyas Belediyesi, Türk Anneler Derneği Balıkesir Şubesi, Hacıbrahimpınarı Mahalle Muhtarlığı, Balıkesir esnafı ve iş insanlarının katkılarıyla üç aylık bir zaman zarfında tamamlanan evin anahtarı Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya tarafından hayırlı olması dileğiyle Ahmet Okur'a teslim edildi.

Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya yaptığı açıklamada, "Kırsal Hacıibrahimpınarı Mahallemiz de ikamet eden Ahmet Okur'a evinin yapımından, içerisinin düzenlenmesine kadar katkısı olan kurum ve hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Evlerinde güle, güle otursunlar" dedi.

50 yaşında ve 5 çocuk babası Ahmet Okur ise, yeni bir eve kavuşmanın sevincini yaşadığını ve kendisine yardımcı olan herkese teşekkür ettiğini söyledi. 

(FOTOĞRAFLI)