Bilecik BİLECİK’TE ’GÖKKUŞAĞI PROJESİ’ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

BİLECİK’TE ’GÖKKUŞAĞI PROJESİ’ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

22.08.2014 - 17:23 | Son Güncellenme:

.

BİLECİK’TE ’GÖKKUŞAĞI PROJESİ’ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Engelliler Derneği üyelerine yönelik olarak düzenlenen ’Gökkuşağı Projesi’nin çalışmaları sürüyor.
Proje kapsamında Bozüyük Kapalı Spor Salonu’na gelen Spor Bakanlığı kontrolörleri Necati Tatlıpınar ve Mahmut Özer, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfü Doyuk ile İl Şube Müdürü Hüseyin Mete Gündoğdu, spor çalışmalarını yerinde inceledi. Engelli bireyler ve aileleri ile sohbet ederek sorunlarını dinleyen heyet, antrenör Aylin Göz ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
Çalışmaların hızla sürdüğünü ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfü Doyuk, masa tenisinde bir çalışma yaptıklarını, ferdi sporcuları daha çok ön plana çıkartacaklarını söyledi. Doyuk, "Biliyorsunuz grup takım sporlarında bir hayli fazla olması lazım. Gerek basketbolla, gerekse voleybolla bu anlamda daha fazla ferdi sporculara ağırlık veriyoruz. Genel Müdürlüğümüz de bu hususa özen gösteriyor. ’Engelli kardeşlerimizi de alın aranıza, engeli kalmasın. Bütün engeller el ele’ diye hareket ediyoruz” dedi.
Dernek Başkanı İsmail Çelik ise, dernek üyelerinin projeden son derece memnun olduklarını söyledi. projeyle bireylerin hayata bakış açısının değiştiğini kaydeden Çelik, "Psikolojik anlamda olumlu yansımaları oldu. Projenin hazırlanmasında emeği geçen herkese üyelerim adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.