Bucak Bucak'ta Covid-19 toplantısı

Bucak'ta Covid-19 toplantısı

04.03.2021 - 13:05 | Son Güncellenme:

Bucak'ta Covid-19 toplantısı

Bucakta Covid-19 toplantısı

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BURDUR'un Bucak ilçesinde Covid-19 toplantısı yapıldı.
Ahmet Kadriye Öğretmen Evinde Kaymakam Erol Tanrıkulu başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökçe, Kızılkaya Belediye Başkanı İlker Güngör, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Karakaya, İlçe Mille Eğitim Müdürü Neşet Yazar, İlçe Sağlık Müdürü Yasemin Erk, İlçe Müftüsü Mehmet Ersöz, sivil toplum örgütü temsilcileri, oda başkanları ve merkez mahalle muhtarları katıldı.
Kaymakam Erol Tanrıkulu, "Şu anda ilimiz kırmızı ve çok riskli konumunda, bu konumu değiştirmek için başta güvenlik güçlerimiz, sivil toplum örgütü temsilcilerimiz, muhtarlarımız, esnafımız, dolmuşçumuz, öğretmenlerimiz kısacası herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yaparak en kısa sürede çok riskli durumdan, kırmızıdan maviye geçmeliyiz. Bu süreç içerisinde etkili ve sık denetimleri arttıracağız. Önemli olan bu süreçte hepimiz birbirimizi denetler hale gelmeliyiz" dedi.
Belediye Başkanı Emrullah Ünal da önümüzdeki süreçte herkesin birbirini kırıcı olmadan uyarmasının vatandaşlık görevi olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLI