Bursa BAŞKAN DÜNDAR, DEMİRKAPI’DA MAHALLE İFTARINA KATILDI

BAŞKAN DÜNDAR, DEMİRKAPI’DA MAHALLE İFTARINA KATILDI

09.07.2014 - 14:30 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN DÜNDAR, DEMİRKAPI’DA MAHALLE İFTARINA KATILDI

Ramazan ayının manevi coşkusunu vatandaşlarla birlikte yaşamaya, onların heyecanına ortak olmaya özen gösteren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Demirkapı mahallesinde hayırsever işadamının düzenlediği iftar yemeğinde vatandaşlarla biraraya geldi.
Hayırsever işadamı Bülent Tuna ve eşi Türkan Tuna tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Demirkapı mahallesindeki vatandaşlarla birlikte orucunu açan Başkan Mustafa Dündar, bu tür organizasyonların, başta komşuluk olmak üzere, toplumda dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini söyledi. Her yıl verdiği geleneksel iftar yemeği için Bülent Tuna’ya teşekkür eden Başkan Dündar, “Bizler, yaptığımız sohbetlerde sık sık eski ramazanları konuşuruz, onların özlemini çekeriz. Bu gün burada, bizim o özlemini duyduğumuz eski ramazanları, sevgili Bülent abimizin yaşatıyor olduğunu görmek çok güzel bir duygu. Eşini, dostunu, komşusunu, tüm mahalleyi aynı sofra etrafında bir araya getiriyor. Bizler, ramazan ayının coşkusunu, manevi hazzını, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Mahalle iftarları da bu geleneğin yaşatıldığı en güzel organizasyonlar. Bülent Tuna abimize de, düzenlediği iftar yemeği için teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin” diye konuştu.
Yaklaşık 750 kişinin katıldığı mahalle iftarını düzenleyen işadamı Bülent Tuna, geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğine katılan herkese teşekkür etti. Tuna, “Düzenlemiş olduğumuz iftar yemeği ile Demirkapı mahallesinde dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştirmeyi amaçlıyoruz. Demirkapı Bursa’nın en eski, tarihi mahallerinden bir tanesi. İftarımızda bizleri yalnız bırakmayan Başta Mustafa Dündar olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Demirkapı mahalle iftarına Başkan Dündar’ın yanı sıra, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Osmangazi Belediye Başkan yardımcıları Halil Döner ve İsmail Selimoğlu ile davetliler katıldı.