Bursa BURSAGAZ ÇALIŞANLARI BOWLİNG TURNUVASI’NDA STRES ATTI

BURSAGAZ ÇALIŞANLARI BOWLİNG TURNUVASI’NDA STRES ATTI

16.01.2015 - 14:44 | Son Güncellenme:

.

BURSAGAZ ÇALIŞANLARI BOWLİNG TURNUVASI’NDA STRES ATTI

EWE AG’nin yüzde 80 oranla ana hissedarı olduğu Bursagaz’ın çalışanları için düzenlediği bowling turnuvası kıyasıya rekabete sahne oldu.
Korupark Bowling Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvda 42 takım birincilik için mücadele etti. Bursagaz’ın sektöründe başarılı bir kurum olması için çalışan Bursagaz personeli, bu kez birinci olabilmek için birbirleri ile yarıştı. Efsane 6Patlar takımı birinci, Yapım Kontrol Takımı ikinci ve Baba Yorgun takımı üçüncü oldu. Ayrıca Osman Petreliler en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanırken, Yeliz Özdemir ise en iyi kadın oyuncu unvanını aldı. Şampiyonlara kupa ve madalyaların yanı sıra birinci takımın oyuncularına yarım altın, ikinci takımın oyuncularına çeyrek altın, üçüncü takımın oyuncularına ise gram altın verilirken; en iyi kadın ve erkek oyuncuya da çeyrek altın hediye edildi.
Turnuvaya katılan takımlarla hatıra fotoğrafı çektiren Ahmet Hakan Tola, dereceye giren takımları tebrik etti. Tola, çalışanların birbirleri ile iletişimini kuvvetlendirmek ve farklı birimlerde görev yapan personel ile kaynaşmalarını sağlamak için böylesi faaliyetler yapılması gerektiğini söyledi.