İnegöl Gençlik Merkezi Müdürü toprağa verildi

Gençlik Merkezi Müdürü toprağa verildi

18.01.2022 - 16:46 | Son Güncellenme:

Gençlik Merkezi Müdürü toprağa verildi

Gençlik Merkezi Müdürü toprağa verildi

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)-BURSA’nın İnegöl ilçesi Gençlik Merkezi Müdürü Recep Erdoğan (54) toprağa verildi. Erdoğan için Belediye Spor Salonunda düzenlenen cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı.

Yaklaşık bir hafta önce kalp krizi geçiren, Gençlik ve Spor Bakanlığı İnegöl Gençlik Merkezi Müdürü, İnegöl Belediyesi Halk Danslar Topluluğu kurucusu ve aynı zamanda eğitmeni olan Recep Erdoğan, ambulansla kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Erdoğan, dün sabah saatlerinde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  

Recep Erdoğan için İnegöl Belediye Spor Salonunda tören düzenlendi. İlçe protokolü ile Erdoğan’ın yakınları ve öğrencilerinin katıldığı törende konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, “Recep Hocamız her ne kadar Gençlik Spor ve Milli Eğitim gibi kurumlarda görev yapsa da İnegöl Belediyesi’nin de bir parçası gibiydi. Burada kıymetli evlatlarımızın yanı başında, bizim de hiçbir zaman gözümüzün arkada kalmadığı, onlar için çabalayan, yeni oyunlar ve projeler üzerinde çalışan, sürekli çalışma temposu içerisinde olan bir büyüğümüzdü. Kendisinden çok şeyler öğrendik. Nezaketi, inceliği, saygıyı, sevgiyi öğrendik. Evlatlarımız inşallah Recep hocamızdan öğrendiklerini devam ettirecekler. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

Törenin ardından cenaze Yeşil Camisi’ne götürüldü. Gençlik Merkezi Müdürü, kılınan cenaze namazının ardından Kavaklaraltı mezarlığında toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI