Merkez Bursa'da elektronik tabelalarla 'Evde Kal' çağrısı

Bursa'da elektronik tabelalarla 'Evde Kal' çağrısı

27.03.2020 - 10:22 | Son Güncellenme:

Bursa'da elektronik tabelalarla 'Evde Kal' çağrısı

Bursada elektronik tabelalarla Evde Kal çağrısı

Cansel ORUÇ/BURSA,(DHA)-SAĞLIK Bakanlığı’nın koronavirüs ile mücadele kapsamında vatandaşlara yönelik başlattığı ve evde kalarak virüsün yayılmasını önlemeyi hedef alan kampanyaya, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden destek geldi. Şehirdeki tüm dijital ekranlar ve trafik ışıkları, belediye ekipleri tarafından ‘Evde kal Bursa’ ve ‘Evde kal’ sloganlarıyla donatıldı.

Uygulama, dün gece saatlerinde başladı. Acemler, Mudanya geliş ve gidiş istikametleri, Mudanya Devlet Hastanesi inişi, Bursa OSB önü, Filament Köprülü Kavşağı, Mudanya Yolu Köfteci Yusuf karşısı ve Otosansit girişinde yer alan tüm dijital ekranlara, koronavirüse karşı ‘Evde kal, Bursa’ cümleleri işlendi. Tüm dünyayı etkisi altına alan ve her gün binlerce kişinin hayatını kaybetmesine neden olan virüsle mücadeleye, şehirdeki trafik ışıkları da dahil edildi. İlk olarak Orhaneli Kavşağı  Orhaneli Yolu, Beşevler Kavşağı ve Mihraplı Kavşağı’ndaki kırmızı ışık haznelerine, ‘Evde kal’ sloganları yazıldı.

Yapılan açıklamada, kampanyaya desteğin şehrin tüm bölgelerindeki dijital ekranlar ile trafik ışıklarında uygulamaya alınacağı ve uyarıların ‘virüs tehdidi ortadan kalkıncaya kadar’ devam edeceği vurgulandı.

FOTOĞRAFLI