Merkez Engelleri Dart Turnuvası’yla aştılar

Engelleri Dart Turnuvası’yla aştılar

02.12.2021 - 17:52 | Son Güncellenme:

Engelleri Dart Turnuvası’yla aştılar

Engelleri Dart Turnuvası’yla aştılar

Halil ÖZÇOBAN/BURSA, (DHA)-BURSA Büyükşehir Belediyesi’nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında dart turnuvası düzenledi. Dart turnuvasına katılan özel gereksinimli çocuklar, eğlenceli vakit geçirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla özel gereksinimli çocuklar için dart turnuvası düzenledi.  Acemler BUSKİ Spor Tesisleri’ndeki organizasyona; Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fethi Yıldız, özel gereksinimli çocuklar ve aileleri katıldı. Her bireyin birer engelli adayı olduğunu söyleyen Fethi Yıldız, Büyükşehir Belediyesi’nin engelli bireylerin her zaman yanında olduğunu ve hayatlarını kolaylaştırmak için çalıştığını belirtti. Spordan kültüre kadar hayatın her alanında, engelli bireylerin yer almasına önem verdiklerini ifade eden Yıldız, “Ailelerimizin gözlerindeki ışıltıyla, evlatlarına verdikleri değeri anlayabiliyoruz. Özel gereksinimli kardeşlerimizle Büyükşehir Belediyemiz her zaman dosttur, kardeştir. Kapımız ve gönlümüz her zaman açıktır” dedi.

Konuşmaların ardından, eğlenceli ve kıran kırana geçen maçlar sonucunda turnuvaya katılan tüm sporcular madalya ile ödüllendirildi.

FOTOĞRAFLI