Nilüfer Nilüfer Belediyesi bünyesindeki kreşlerde eğitim dönemi tamamlandı

Nilüfer Belediyesi bünyesindeki kreşlerde eğitim dönemi tamamlandı

16.06.2023 - 11:14 | Son Güncellenme:

Nilüfer Belediyesi bünyesindeki kreşlerde eğitim dönemi tamamlandı

Nilüfer Belediyesi bünyesindeki kreşlerde eğitim dönemi tamamlandı

Gökhan ÖZHAN/BURSA.(DHA)-BURSA'da Nilüfer İlçe Belediyesi'ne bağlı olan  Burak Berk Kreşi ve Çamlıca Kreşi öğrencileri Altınşehir Gençlik Merkezi’nde düzenlenen törenle mezun oldu. 6 yaş grubundaki öğrenciler  törende keplerini havaya fırlatarak mezuniyet heyecanı yaşadı.

Nilüfer Belediyesi bünyesindeki kreşlerde bir eğitim dönemi daha tamamlandı.  Alt sınıflar bir üst sınıfa çıkmanın, 6 yaş grubu çocuklar da mezun olmanın heyecanını yaşadı. Mezuniyet törenine Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer’de katıldı. Törende konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Özer, Nilüfer Belediyesi Burak Berk Kreşi ile Çamlıca Kreşi’nde özgüvenli, yaratıcı, okumayı ve öğrenmeyi seven, her zaman merak eden, sorgulayan çocuklar yetiştirmeyi amaç edindiklerini söyledi. Özer, "Eğitim dönemi boyunca kreşlerimizde çocuklarımız için İngilizce, halk dansları, cimnastik, satranç, kodlama ve resim atölyesi gibi etkinlikler düzenleyerek onların çok yönlü gelişmelerine destek verdik” diye konuştu.
Kreşten mezun olan öğrencileri kutlayan Özer, “Bugün 6 yaş grubunu ilköğretime uğurluyor olmanın heyecanını yaşıyoruz. Yolları açık olsun. Küçük yaş grubundaki öğrencilerimiz de bir üst sınıfa geçti. Onlara da yeni dönemde şimdiden başarılar diliyorum. Velilerimize,kreşteki öğretmenlerimiz ve çalışanlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Törende öğrenciler, yaş gruplarına göre ayrı ayrı gösteriler sahneledi. Türkçe ve İngilizce şarkılar söyleyen minikler, izleyenlerden büyük alkış aldı. Törenin sonunda 3,4 ve 5 yaşındaki öğrencileri karne alırken, mezun olan 6 yaş grubu öğrencileri de keplerini havaya fırlatarak ilk mezuniyetlerini yaşamış oldu.(DHA)

(FOTOĞRAFLI)