Bursa ŞAMPİYONLUK SEVİNCİNİ BAŞKAN BOZBEY’LE PAYLAŞTILAR

ŞAMPİYONLUK SEVİNCİNİ BAŞKAN BOZBEY’LE PAYLAŞTILAR

09.04.2015 - 14:33 | Son Güncellenme:

.

ŞAMPİYONLUK SEVİNCİNİ BAŞKAN BOZBEY’LE PAYLAŞTILAR

6. Uluslararası Manavgat Cup Futbol Turnuvası’nın U-14 kategorisinde şampiyon olan Fethiye İdmanyurdu sporcuları, kupa sevincini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile paylaştı.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde düzenlenen 6. Uluslararası Manavgat Cup Futbol Turnuvası’nda Fethiye İdmanyurdu U-14 kategorisinde namağlup şampiyon oldu. 8 takımın yer aldığı U-14 kategorisinde mücadele eden Fethiye İdmanyurdu, 5 galibiyet 2 beraberlikle şampiyonluğu göğüsledi. Bursa ve Nilüfer’i en iyi şekilde temsil eden şampiyon takımın sporcuları kupayı kendilerine her zaman destek veren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e getirdi. Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen ziyarete Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri, Fethiye İdmanyurdu Başkanı Şenol Tosun, Takım Antrenörü Ceyhun Kurtlar ile Fethiye İdmanyurdu Yöneticileri katıldı. Takımın başarıları hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Şenol Tosun, “Birçok futbolcumuz Türkiye Süper Ligi takımlarının dikkatini çekti. Görüşmek ve oyuncularımız hakkında bilgiler almak istiyorlar. Desteklerinden dolayı Nilüfer Belediyesi’ne ve Başkanımız Mustafa Bozbey’e takımımız adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Takımın aldığı başarının sevindirici olduğunu söyleyen Başkan Bozbey de “Bu tür başarılar uluslararası alanda takımımızın ve Nilüfer’in isminin duyulması açısından çok önemli. Fethiye İdmanyurdu’nun hedefi her zaman şampiyonluk olmalı. Biz, Nilüfer Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Başkan Bozbey, Manavgat’tan kupayla dönen futbolculara hediye verdi.

Yazarlar