Yenişehir Çocuklar, kediler için kermes düzenledi

Çocuklar, kediler için kermes düzenledi

10.07.2020 - 11:26 | Son Güncellenme:

Çocuklar, kediler için kermes düzenledi

Çocuklar, kediler için kermes düzenledi

İlkay ALTAY/YENİŞEHİR,(Bursa),(DHA) - BURSA'nın Yenişehir ilçesinde, 4 çocuk yaptıkları minik kermesten elde ettikleri gelir ile doğum yapan ve üç yavrusu bulunan anne kedi için mama aldılar.

Yenişehir ilçesinde, bir apartman sitesinde aileleriyle birlikte yaşayan 4 küçük kız Çiğdem Aksu, Nilsu Korkulu, Zeynep Parlar ve Ege Oral, yeni doğum yapan kedi için harekete geçti. Site içerisinde mini bir kermes düzenelyen çocuklar, ailelerinin de yardımıyla kek ve limonata sattı. Satışlarından 65 TL gelir elde eden çocuklar, bu parayla ise site içerisindeki anne kedi ve 3 yavrusu için mama aldı.

Kediye özenle baktıklarını belirten çocuklar, çok mutluluk duyduklarını dile getirirken aynı zamanda kendilerine destek olan ailelerine de teşekkür etti.

Site yöneticisi Hakan Korkulu da, miniklerin bu çalışmasından dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, "Minik yavrularımızı kutluyorum. Bizler de seve seve destek olduk. Küçük yaşta yavrularımıza insan, çevre ve hayvan sevgisini aşılamamız gerekiyor" dedi.

FOTOĞRAFLI