Yıldırım Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, sahuru öğrencilerle yaptı

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, sahuru öğrencilerle yaptı

16.03.2024 - 13:03 | Son Güncellenme:

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, sahuru öğrencilerle yaptı

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, sahuru öğrencilerle yaptı

Hasan BOZBEY/BURSA,(DHA)-BURSA'da, Yıldırım İlçe Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa Teknik Üniversitesi’nde (BTÜ) okuyan mühendis adaylarıyla sahurda bir araya geldi.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, ramazan ayında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Yılmaz, Bursa Teknik Üniversitesi’nde, mühendislik eğitimi gören öğrencilerle sahurda bir araya geldi. Öğrencilere kendi eliyle menemen hazırlayan ve sahuru yer sofrasında oturarak birlikte yapan Başkan Oktay Yılmaz, öğrencilerle sohbet etti. Ramazan ayının, birlik, beraberlik mağfiret ve bereket ayı ayı olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “Bu bereketi, vatandaşlarımız ile sık sık bir araya gelerek paylaşıyoruz. Ramazan-ı Şerif bizim dini vecibemizin çok ötesinde , halkımız ile sosyal ve kültürel alanda bir araya geldiğimiz duygu ve düşüncelerimizi paylaştığımız, kırgınlıkları ortadan kaldırdığımız, iyi hasletlerimizi çok yüksek seviyeye çıkarttığımız mübarek bir ayımız. Hemşerilerimizle buluşmaya, onlarla sık sık bir araya gelmeyi sürdüreceğiz. Bu vesile ile bir kez daha tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayını kutluyorum ve genç kardeşlerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Yılmaz’ın ziyareti nedeniyle duydukları mutlulukları ifade eden öğrenciler Yılmaz’a, kendilerine olan ilgisi ve verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti.(DHA)

(FOTOĞRAFLI)