Yıldırım Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz: Allah, bu kutlu şehre hizmet etmeyi bir kez daha nasip etti

Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz: Allah, bu kutlu şehre hizmet etmeyi bir kez daha nasip etti

01.04.2024 - 16:43 | Son Güncellenme:

Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz: Allah, bu kutlu şehre hizmet etmeyi bir kez daha nasip etti

Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz: Allah, bu kutlu şehre hizmet etmeyi bir kez daha nasip etti

Mine AK/BURSA, (DHA)-BURSA’nın Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Allah, bu kutlu şehre hizmet etmeyi bir kez daha nasip etti. Kadim ilçemiz Yıldırım’ı, parlayan, marka bir ilçe haline getirmek için birlikte el ele verip çalışacağız” dedi.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası ilk mesai gününde belediye personeli ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yıldırımlıların kendisine 5 yıllık bir ruhsat daha verdiğini söyleyen Yılmaz, “Allah, bu kutlu şehre hizmet etmeyi bir kez daha nasip etti. 2019 yılında göreve gelirken, ‘Sensiz Olmaz Yıldırım’ diyerek hep birlikte yürüyeceğimizi ifade etmiştik. Göreve gelince de ‘Yıldırım Sizinle Güzel’ diyerek, aynı ruhla 5 yıl boyunca bu aziz kente hizmet etmeye gayret ettik. Aşık olduğum bu kente hizmet ederken, Yıldırım Bayezid Han’ın cesaretini, devleti yeniden derleyip toplayan Çelebi Mehmet Han’ın ferasetini ve gönüllere taht kuran Emir Sultan’ın şahsiyetini kendimize rehber edindik. Samimiyet ve gayretle çalışıp, birçok proje ve hizmet kazandırdık. Bugün kazandığımız bu güzel sonuç da birlik ve beraberliğimizin bir bereketi. Sizlerin verdiği destek ve güven, bu sonucun temel taşıydı” ifadelerini kullandı.

5 yıl daha ilçeye hizmet edeceğine dikkat çeken Yılmaz, şöyle konuştu:

“ ‘Değerlerin Şehri Yıldırım’ derken, yalnızca kadim değerlerinden, Emir Sultan Camii’nden, Cumalıkızık’tan, Yeşil Türbe’den bahsetmiyoruz. Molla Yegan Çocuk Üniversitesi’nde yetişerek, uzayı keşfedecek çocuklardan bahsediyoruz. Uyumayan Kütüphanelerde kendi geleceğini inşa eden gençlerimizden bahsediyoruz. Değerlerin şehri derken, dualarında bizi eksik etmeyen büyüklerimizden, bizi destekleyen kadınlarımızdan bahsediyoruz. Bu kentte, bu birlik ve beraberlik içerisinde huzur buluyorum. Kadim ilçemiz Yıldırım’ı parlayan, marka bir ilçe haline getirmek için birlikte el ele verip çalışacağız.” (DHA)

FOTOĞRAFLI