DiyarbakırDiyarbakır’da 53 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Diyarbakır’da 53 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

30.04.2025 - 18:36 | Son Güncellenme:

Diyarbakır’da 53 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

DİYARBAKIR’da öğle yemeği yedikten bir süre sonra rahatsızlanan 53 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Öğrencilerden 47’si, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Haberin Devamı

Olay, dün Kayapınar ilçesindeki Güleçoba Aşikan İlkokulu’nda meydana geldi. Okulda yedikleri öğle yemeğinin ardından ders bitimiyle evlerine giden 53 öğrenci, rahatsızlandı. Ateş, kusma ve mide bulantısı gibi şikayetlerde bulunan öğrenciler, aileleri tarafından zehirlenme şüphesiyle çevredeki hastanelere götürüldü. Tedaviye alınan öğrencilerden 47’si taburcu edilirken, 6 öğrencinin tedavisine devam ediliyor. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)

Haber -Kamera: Seyfettin EKEN-Özcan ARGİN/DİYARBAKIR(DHA)

KEŞFETYENİ
Uzun yıllardır takıyor, nedenini açıkladı! Altın küpelerin karanlık sırrı
Uzun yıllardır takıyor, nedenini açıkladı! Altın küpelerin karanlık sırrı

Cadde | 30.04.2025 - 15:25

Hollywood'un usta oyuncusu Morgan Freeman, neredeyse her zaman taktığı altın küpelerinin ardındaki gerçek sebebi açıkladı.

Yazarlar