02.12.2023 - 15:36 | Son Güncellenme:
DHA
ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR’de Anadolu Üniversitesi, yemekhane hizmetlerinde öğrencilerini memnun eden ‘menüyü sen belirle’ anketi devam ederken, aralık ayının ilk günü öğle yemeği öğrencilerin tercihleriyle belirlendi. Menüde öğrencilere domates çorbası, lazanya, mantar kavurma ve ayran verildi.
Anadolu Üniversitesi’nin öğle yemeği anketi resmi sosyal medya adresinden paylaşıldı. Yemekhanede öğrenci dostu bütçelerle sunulan yemeklerden memnun olduklarını aktaran öğrenciler, menüyü kendilerinin oluşturmasının da mutluluk verici olduğunu belirtti. Anadolu Üniversitesini tercih etme sebeplerinden birinin de uygun fiyatlarla üç öğün besleyici yemekhane hizmetleri sunması olduğunu ifade eden öğrenciler, kendi fikirlerinin alınmasının da çok önemli olduğuna dikkat çekerek bu uygulamaların artarak devam etmesi gerektiğini aktardı. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ın girişimleriyle hayata geçen ve 2023-2024 akademik yılı boyunca devam edecek uygulama ile her ayın ilk günü menüsü öğrenciler tarafından belirlenecek. Bu kapsamında aralık ayının ilk günü öğle yemeği öğrencilerin tercihleriyle belirlendi. Menüde öğrencilere domates çorbası, lazanya, mantar kavurma ve ayran verildi. (DHA)