Gaziantep FADILOĞLU, FORMA SÖZÜNÜ TUTTU

FADILOĞLU, FORMA SÖZÜNÜ TUTTU

06.06.2014 - 12:24 | Son Güncellenme:

.

FADILOĞLU, FORMA SÖZÜNÜ TUTTU

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, zihinsel engelli Beşiktaşlı gence verdiği forma sözünü yerine getirdi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kendisinden Beşiktaş forması isteyen zihinsel engelli Sedat Alkan isimli gencin isteğini kırmadı ve kendisine Beşiktaş forması hediye etti.
Sedat Alkan, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde engelliler tarafından düzenlenen etkinliğe katılan Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun yanına giderek kendisinden orijinal Beşiktaş forması istedi. Sedat Alkan'ın isteğine karşılık kendisine forma sözü veren Başkan Fadıloğlu, makamında ağırladığı Sedat'a Beşiktaş formasını kendi elleriyle giydirdi.
Sedat Alkan ve annesi Hatice Alkan'ı Şehitkamil Belediyesi Başkanlık Makamı’na davet eden Fadıloğlu, anne-oğul ile yakıdan ilgilendi. Formasını giyen Sedat Alkan’ın mutluluğu yüzüne yansıdı. Sedat, kendine forma hediye eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.
Maddi imkansızlıklardan dolayı oğlunun forma isteğini yerine getiremediğini ifade eden anne Hatice Alkan, “Takımını çok sevdiği için Sedat’ın en büyük hayali bir Beşiktaş sormasının olmasıydı. Bunu Başkanımıza dile getirmişti. Ben formayı alamamıştım. Başkanımız hediye etti. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
Beşiktaş formasına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu dile getiren Sedat Alkan, “Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bir engelli olduğuma göre bizi gördü, bizi sevdi, bize kucak açtı. Bizi buraya çağırdığı için çok çok teşekkür ederim. Kendisinden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.
Sedat Alkan’ı mutlu edebilmenin hazzını yaşadığını kaydeden Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi:
“Sedat ile biz, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde bir araya geldik. Engelli kardeşlerimizin bir programı vardı. Orada kendisi ile sohbet ederken iyi bir Beşiktaş taraftarı olduğunu öğrendim. Tabi artık büyük bir Gaziantepspor taraftarı olacak. Hem Beşiktaş’ı hem Gaziantepspor’u tutabilir ama Gaziantepspor’u daha çok sevecek. Bizim Sedat’a orada bir sözümüz olmuştu. Sedat, çok sevdiği Beşiktaş’ın orijinal bir formasını istemişti. Kısmet bugüneymiş. Biz Sedat’ın isteğini yerine getirelim diye bir araya geldik ve formasını takdim ettik. Onun mutluluğu bizim mutluluğumuz. Bizim aramızda hiçbir fark yok. Engelli engelsiz hepimiz Allah’a kul olacağız. İyi insan olacağız. Amacımız bu.”
Sedat ve annesi Hatice Alkan, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile hatıra fotoğrafı çektikten sonra makamdan ayrıldı.