İstanbulBüyükçekmece Türkoba’da 32 kaçak yapı yıkıldı

Büyükçekmece Türkoba’da 32 kaçak yapı yıkıldı

24.02.2023 - 14:12 | Son Güncellenme:

Büyükçekmece Türkoba’da 32 kaçak yapı yıkıldı

Büyükçekmece Türkoba’da 32 kaçak yapı yıkıldı

İSTANBUL, (DHA) - Büyükçekmece Türkoba Mahallesi Çayırlar mevkiinde kaçak olarak yapıldığı tespit edilen 32 bina belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Haberin Devamı

Büyükçekmece Belediyesi İmar Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin tespit ettiği kaçak inşaatlar önce mühürlendi ardından da yıkım kararı alındı. Günün ilk saatlerinde yaklaşık 500 çevik kuvvet polisi ve zabıta ekipleri gözetiminde başlayan yıkım işlemleri eş zamanlı olarak 4 ayrı bölgeden başlatıldı. Bazı bölgelerde kaçak yapı sahiplerinin yıkımlara direndiği bildirildi.

Büyükçekmece Belediyesi’nden konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Büyükçekmece ilçesi sınırlarında kaçak yapılaşmaya izin verilmeyeceği vurgulandı.

 

KEŞFETYENİ
Ünlü yıldızın evine zorla girmeye çalışmıştı! Mahkemede tuhaf görüntü
Ünlü yıldızın evine zorla girmeye çalışmıştı! Mahkemede tuhaf görüntü

Cadde | 10.05.2025 - 10:12

Friends' dizisinin yıldızı Jennifer Aniston'ın güvenlik ekibi, ünlü oyuncunun evde bulunduğu sırada malikanesinin kapılarını kırarak içeri giren bir adamı etkisiz hale getirdi. Saldırganın takıntılı paylaşımları ortaya çıkarken mahkemedeki tuhaf halleri dikkatleri çekti.

Yazarlar