İzmir ÖDEMİŞ KADIN KOOPERATİFİ’NDEN KADINLARA EĞİTİM

ÖDEMİŞ KADIN KOOPERATİFİ’NDEN KADINLARA EĞİTİM

09.07.2015 - 14:36 | Son Güncellenme:

.

ÖDEMİŞ KADIN KOOPERATİFİ’NDEN KADINLARA EĞİTİM

Ödemiş Kadın Kooperatifi, ilçede kadınlara yönelik bir dizi farkındalık eğitimine başladı.
Ödemiş ilçesinde, kadının çevresi ile olan iletişimini güçlendirmesi amacıyla Ödemiş Kadın Kooperatifi eğitimlere başladı. Psikolog Hatice Bilgin tarafından verilen eğitimlerde, kadınların annelik rolü, sağlıklı çocukların yetiştirilebilmesi, aile birliği ve düzeninin devam ettirilmesi gibi konularda katılımcılara bazı bilgiler aktarıldı.
Konu ile ilgili olarak konuşan Ödemiş Kadın Kooperatifi ortaklarından Ayşe Koldaş, kooperatifin amacının kadınları aile içerisinde güçlendirmek ve sağlıklı ilişkiler kurabilmeleri olduğunu söyledi.
Koldaş, "Ödemiş Kadın Kooperatifi Ödemiş’te kadınlara yönelik sosyal içerikli eğitimler vermeye devam ediyor. ’Her şey Seninle Başlar’ sloganı ile eğitim çalışmalarımız oldu. Şimdi de bu çalışmalarımıza yenisini ekledik. Uzman Psikolog Hatice Bilgin kadınlarımıza yönelik sunumlar yaptı. Bu çalışmamıza aynı zamanda genç psikolog arkadaşımız Rezzan Karluk’ta katıldı. Bundan sonra 28 Temmuz’da eğitim çalışmamız olacak. Burada belirttiğimiz gibi en önemli amacımız kadınlarımızın aile içinde güçlü olmaları ve sağlıklı ilişkiler kurabilmeleridir" şeklinde konuştu.