MerkezKars’ta aranan 5 şahıs yakalandı

Kars’ta aranan 5 şahıs yakalandı

21.11.2023 - 12:45 | Son Güncellenme:

Kars’ta aranan 5 şahıs yakalandı

Kars’ta aranan 5 şahıs yakalandı

Volkan KARABAĞ/KARS, (DHA)- KARS’ta çeşitli suçlardan haklarında hapis cezası bulunan 5 şahıs yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken 3’ü ise serbest bırakıldı.
    Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğince haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı. Son 1 hafta içerisinde yapılan çalışmalarda “Kamu Kurum ve Kuruluşlarından Hırsızlıkö suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezası bulunan T.A. (29), “Kasten Yaralamaö suçundan 2 yıl 7 ay hapis cezası bulunan E.A. (36), “Hakaretö suçundan aranması bulunan M.K. (29), “Halkın Yararlanmasına Sunulmuş Ulaşım Aracı İçindeki Eşya Hakkında Hırsızlıkö suçundan aranması bulunan M.A (28) ve “Kişilerin Huzur ve Sükûnunu Bozma, Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme ve Mala Zarar Verme" suçlarından dört adet aranma kaydı bulunan O.T. (27) yakalandı.
    Emniyetteki işlemleri tamamlanan T.A. ve E.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 3’ü ise serbest bırakıldı.(DHA)

FOTOĞRAFLI