Kütahya GEDİZLİ SÜLEYMAN EMRE ALTUNTAŞ YGS 2 DALINDA UŞAK İL BİRİNCİSİ

GEDİZLİ SÜLEYMAN EMRE ALTUNTAŞ YGS 2 DALINDA UŞAK İL BİRİNCİSİ

07.04.2015 - 11:27 | Son Güncellenme:

.

GEDİZLİ SÜLEYMAN EMRE ALTUNTAŞ YGS 2 DALINDA UŞAK İL BİRİNCİSİ

Bu seneki YGS sınavları Uşak birincileri yine özel Üftade Koleji öğrencileri olurken, Gedizli Süleyman Emre Altuntaş da YGS 2 dalının Uşak İl birincisi seçildi.
Başarılarıyla adından söz ettiren Uşak Özel Üftade Koleji bu yıl yapılan YGS sınavlarında önemli bir başarıya imza atarak 6 dalın 5’inde Uşak birincisi oldu. Okul, YGS’de Uşak ikincisi de çıkararak başarı geleneğini sürdürdü.
Okul Müdürü Mustafa Taşkıran, “Geçen yıl elde ettiğimiz çok büyük başarıyı bu sene de sürdürdük. Geçen seneki LYS sonuçlarına göre 19 öğrencimiz tıp, 22 öğrencimiz hukuk, 36 öğrencimiz mühendislik- mimarlık, 7 öğrencimiz diş hekimliği; diyetetik; FTR, 22 öğrencimiz İktisadi ve İdari Bilimler, 9 öğrencimiz PDR, 8 öğrencimiz de Eğitim ve Fen Edebiyata yerleşerek bizlere büyük bir başarı kazandırdılar. Bu düzenli ve planlı çalışma ve okul imkanlarını en verimli şekilde kullanmanın sonucunda elde edildi. Aynı gayret ve çalışma bu yıl da devam ediyor. Geçen yıl ilk 10 bine giren 27 öğrencimiz 124 derece elde ettiler. Bu başarılar bir tesadüf değildir. Bu yıl da devam eden LYS çalışmalarımızın neticesinde önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Bu sene YGS Uşak birincisi olan Süleyman Emre Altuntaş ise; Gediz Özel Gökkuşağı (Özel Irmak) Koleji mezunudur. Bu yıl YGS’ye başvuran 2 milyon 126 bin 681 kişi arasında YGS 2 puan türünde Uşak birincisi ve Türkiye 1146’ncısı olan Gedizli öğrencimiz Süleyman Emre Altuntaş bizlere büyük mutluluk yaşattı. Bunu Gediz halkı ile paylaşmayı bir borç bildik. Gediz halkının okulumuza gösterdiği teveccühten dolayı teşekkür eder, onları okulumuza bu başarıya ortak olmak için bekliyoruz. Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. (MA-EFE)