Kütahya Veteriner Hekim Mustafa Deniz, Okulu Renklendirdi

Veteriner Hekim Mustafa Deniz, Okulu Renklendirdi

27.10.2017 - 11:53 | Son Güncellenme:

.

Veteriner Hekim Mustafa Deniz, Okulu Renklendirdi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesine bağlı Dereköy’de Veteriner Hekim Mustafa Deniz, Dereköy İlk-Ortaokulu’nun bahçesindeki yer oyunları, oturma bankları, veranda ve parke taşlarının boyama çalışmalarına destek verdi.
Dereköy’de Veterinerlik yapan Mustafa Deniz, hayırsever velilerin bağışlarıyla temin edilen çeşitli renkteki boyalarla okul bahçesindeki yer oyunları, oturma bankları, veranda ve parke taşlarını boyama çalışmalarına katkıda bulunuyor.
Öğrencilerin dikkatlerini çeken ortamların renkli ve canlı ortamlar olması gerektiğine dikkat çeken Okul Müdürü Kamber Taşdemir,” Okulumuzu çocukların ilgi ve ihtiyaçlarına göre renklendirmek, okula karşı sevgiyi arttırmak ve okulumuzu daha canlı, güzel bir hale gelmesini sağlamak için Veteriner Hekim Mustafa Deniz ile birlikte okulumuz bahçesindeki yer oyunları, oturma bankları, veranda ve parke taşlarının rengârenk boyama çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmalarımızda bize katkı sağlayan öğretmenlere, velilere ve Veteriner Hekim Mustafa Deniz’e çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.(MA-EFE)