Malatya GÖREV SÜRELERİ DOLAN SAĞLIK YÖNETİCİLERİNE VEDA YEMEĞİ

GÖREV SÜRELERİ DOLAN SAĞLIK YÖNETİCİLERİNE VEDA YEMEĞİ

29.12.2014 - 15:33 | Son Güncellenme:

.

GÖREV SÜRELERİ DOLAN SAĞLIK YÖNETİCİLERİNE VEDA YEMEĞİ

Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinde görev yapan ve süreleri dolan yöneticilere veda yemeği verildi. Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne ise Doç. Dr. Hilmi Ataseven atandı.
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “2 Kasım 2012 itibariyle yeni kurulan Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine Genel Sekreter olarak atanan Uz. Dr. Şükrü Özdemlir ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Fikret Serin ile Mali Hizmetler Başkanı Uğur Cura’nın görev sürelerinin yıl sonu itibariyle bitmesi nedeniyle Genel Sekreterlik personellerince veda yemeği düzenlendi” ifadeleri kullanıldı.
Personeller adına ilk konuşmayı yapan İdari Hizmetler Başkanı Dr. Harun Kurt, kendilerinin her sorunu ile ilgilenen, hiç yalnız bırakmayan, desteklerini ve yardımlarını sürekli gösteren Genel Sekreter Uz. Dr. Şükrü Özdemir ve başkanlara teşekkür etti.
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Şükrü Özdemir ise, Malatya’da bu ekiple beraber çalıştığı için memnun olduğunu belirterek, çalışmaların tamamının bu ekiple birlikte başarılmış işler olduğunu, bu yüzden emeklerinden dolayı tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Tüm çalışma hayatı boyunca kamu malına özen gösterilmesi ve devletin her bir kuruşuna sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Özdemir, yeni gelecek ekibe şimdiden başarılar dilediğini, Malatya’dan ayrıldığı için üzgün olduğunu, Malatya’yı ve çalışma arkadaşlarını hiç unutmayacağını belirtti.
Bu arada, Özdemir’in tekrar Ankara’ya dönerek, başkentte bir hastanede başhekim olarak görev yapacağı öğrenildi.
Diğer yandan, Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne ise Doç. Dr. Hilmi Ataseven atandı. Sivas Araştırma Hastanesi’nde görev yaparken Malatya’ya atanan Doç. Dr Hilmi Ataseven’in 2 Ocak 2015 itibariyle görevine başlayacağı kaydedildi.