ErdemliToros Dağları’nda, 30 Ağustos Zafer Bayramı için uçtular

Toros Dağları’nda, 30 Ağustos Zafer Bayramı için uçtular

29.08.2021 - 13:40 | Son Güncellenme:

Toros Dağları’nda, 30 Ağustos Zafer Bayramı için uçtular

Toros Dağları’nda, 30 Ağustos Zafer Bayramı için uçtular

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA)-MERSİN'de yamaç paraşütü sporcuları, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı 2000 rakımda uçarak kutladı.
Erdemli Belediyesi, Akdeniz Yamaç Paraşüt Sporları Derneği ve bisiklet tutkunlarının desteğiyle Akpınar Köyü'nün 2 bin rakımlı Göktepe mevkiinde farklı bir etkiliğe imza attı. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın kutlandığı etkinlikte, sporcular yamaç paraşütü ile uçarken, bir de bisiklet turu gerçekleştirildi. Göktepe mevkisinde Türk Bayrağı ve Atatürk posteri açıldı.
Erdemli Kaymakamı Avni Kula’nın da hazır bulunduğu etkinlikte konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, üzerinden asırlar geçse de aynı inanç ve kararlığın devam edeceğini, Toros Dağları’ndan bütün dünyaya vurgulamak istediklerini belirterek, "30 Ağustos’un güzelliklerini, önemini, gelecek kuşaklara aktarmak adına bir dizi programlar yapıyoruz. 30 Ağustos’un gelecek kuşaklara aktarılması çok önemli. 2 bin rakımında, bisikletçilerimizle, yamaç paraşütçülerimizle, hem spor anlamında hem de turizm anlamında 30 Ağustos’u birlikte kutlamanın hazzını gururunu hep birlikte yaşıyoruz. 2 bin rakımından şu mesajı veriyoruz. Büyük Atatürk’ün önderliği, dünya liderliğini bizi biz yapan bizi birleştiren kıyamete kadar hür ve bağımsız olmamızı sağlayan ay yıldızlı bayrağımızı göndere çekeceğiz inşallah" dedi.
Akpınar Mahalle Muhtarı Mehmet Serin ise, "30 Ağustos ruhuyla sporcularımız uçuyor. Biz de köylüler olarak çok mutluyuz" diye konuştu.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLI

KEŞFETYENİ
Fotoğraflar olay olmuştu! Tren yolculuğunun maliyeti dudak uçuklattı
Fotoğraflar olay olmuştu! Tren yolculuğunun maliyeti dudak uçuklattı

Cadde | 30.05.2025 - 07:57

Hande Erçel ve Hakan Sabancı aşkı doludizgin devam ediyor. Sık sık tatile giden ikili Roma-Paris hattında yolculuk yapmıştı. Yolculuğun maliyeti ortaya çıktı.

Yazarlar