SamsunSamsun'da Silahlı Kavga: Aynı Ailenin 3 Üyesi Yaralandı

Samsun'da Silahlı Kavga: Aynı Ailenin 3 Üyesi Yaralandı

08.05.2025 - 23:12 | Son Güncellenme:

Samsun'da çıkan silahlı kavgada aynı aileden 3 kişi yaralandı

SAMSUN (AA) - Samsun'un Atakum ilçesinde çıkan silahlı kavgada, aynı aileden biri ağır 3 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Ferudun S. (34) ve eşi Merve S. (30) motosikletle, aralarında alacak verecek meselesi olduğu belirtilen Bülent B'nin Güzelyurt Mahallesi'ndeki evine gitti.

Taraflar arasında çıkan ve Bülent B'nin yakınlarının da karıştığı tartışma kavgaya dönüştü.

Olayda Ferudun S'nin silahla ateş açtığı Bülent B. (52), eşi Saliha B. (59) ve oğlu Ömer Faruk B. (29) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Gelen sağlık ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan Bülent B'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, motosikletle kaçan şüpheli çiftin yakalanması için çalışma başlattı.



KEŞFETYENİ
Ayrılık yaramadı! Bir göndermeli paylaşım daha
Ayrılık yaramadı! Bir göndermeli paylaşım daha

Cadde | 09.05.2025 - 07:29

Mauro Icardi ve China Suarez evlenmeye hazırlanırken Wanda Nara'dan şoke eden hamle gelmiş ve genç sevgilisi L - Gante ile yollarını ayırmıştı. Peş peşe imalı paylaşımlar yapan Nara'dan yine olay olan sözler geldi.

Yazarlar