Siirt7'nci kattan düşen inşaat işçisi öldü

7'nci kattan düşen inşaat işçisi öldü

28.01.2025 - 12:18 | Son Güncellenme:

7'nci kattan düşen inşaat işçisi öldü

7nci kattan düşen inşaat işçisi öldü

Akif ÖZALP/SİİRT, (DHA)- SİİRT'te çalıştığı inşaatın 7'nci katından asansör boşluğuna düşen Beşir Nas (52), hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Olay, saat 11.30 sıralarında Veysel Karani Mahallesi'nde meydana geldi. İnşaata çalışan Beşir Nas, 7'nci kattan dengesini kaybederek asansör boşluğuna düştü. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin kontrolünde, Nas'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Nas'ın cansız bedeni, otopsi için Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

KEŞFETYENİ
Uzun zaman sonra ilk kez paylaştı! İddialara son nokta
Uzun zaman sonra ilk kez paylaştı! İddialara son nokta

Cadde | 18.03.2025 - 07:51

Son dönemin en popüler isimlerinden biri olan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde eski eşi Mohammed Alsaloussi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Aşk hayatı merak edilen Subaşı'dan dikkat çeken yeni kare geldi.

Yazarlar