Van ÜNİVERSİTELER ARASI BÜYÜK ERKEKLER TÜRKİYE FERDİ BOKS ŞAMPİYONASI

ÜNİVERSİTELER ARASI BÜYÜK ERKEKLER TÜRKİYE FERDİ BOKS ŞAMPİYONASI

24.04.2014 - 14:58 | Son Güncellenme:

.

ÜNİVERSİTELER ARASI BÜYÜK ERKEKLER TÜRKİYE FERDİ BOKS ŞAMPİYONASI

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Hatay'da düzenlenen Üniversiteler arası Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Vanlı boksörler büyük başarı elde ettiler.
Türkiye Boks Federasyonu tarafından Hatay'da düzenlenen şampiyonaya katılan Vanlı boksörler Zafer Elasan ve Ümit Zengin büyük başarı elde ettiler. Zafer Elasan finalde karşılaştığı rakibine yenilerek Türkiye ikincisi olurken, Ümit Zengin ise iyi bir performans sergileyerek şampiyonadan Türkiye üçüncülüğü elde etti.
Şampiyonadan elde ettikleri başarının kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Vanlı boksörler, “İyi mücadele ettiğimizi düşünüyoruz. Rakiplerimiz de oldukça güçlüydü. Van adına katıldığımız müsabakalardan eli boş dönemedik. Büyük bir organizasyonda Van’ı temsil ettiğimiz için de gurur duyuyoruz” dediler.
Hatay'da düzenlenen şampiyonayı değerlendiren Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks Antrenörü Ayhan Öz ise, "Zorlu bir şampiyonaya katıldık. Rakiplerimiz oldukça iyi hazırlanmıştılar. Bizde rakiplerin açıklarını aradık. Sporcularımızın büyük bir iş başardıklarına inanıyorum. Kendilerini göstermiş oldukları iyi performanslarından ve elde ettikleri dereceden dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.