Zonguldak AHMET TUNA AKIL, KÖMÜRSPOR’LA ANLAŞMA SAĞLADI

AHMET TUNA AKIL, KÖMÜRSPOR’LA ANLAŞMA SAĞLADI

15.07.2014 - 16:47 | Son Güncellenme:

.

AHMET TUNA AKIL, KÖMÜRSPOR’LA ANLAŞMA SAĞLADI

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor, geçtiğimiz sene Eskişehirspor’dan, Bursa Nilüferspor’a kiralık giden 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Ahmet Tuna Akıl ile 2 yıllık anlaşma sağladı.
Oyuncu Ahmet Tuna Akıl Zonguldak Kömürspor Kulüp binasında Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi ile bir araya gelerek anlaşma sağlayıp imza attı. Zonguldak Kömürspor ile anlaşma sağlayan Ahmet Tuna Akıl, “İnşallah bu sene takımımızı bir üst lige çıkartırız. Bunun için bende elimden geldikçe forma altında her şeye varım. Ben 2000 yılında futbola başladım Adanaspor’da. 8 yıl Adanaspor’da oynadıktan sonra Eskişehirspor’a transfer oldum. 4 seneden beri ordayım. 2 yıldan buyana profesyonel olarak, iki yılda kiralık olarak geliyordum Bursa Nilüferspor’a. Çok şükür şimdi de Zonguldak Kömürspor’dayım. İnşallah bu sene başarılı olacağız” dedi.
Daha sonra çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunan Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi, “Bizim zaten elimizde bir kadromuz var. Bizim transferde ağır ve sağlam ilerlemek istiyoruz. Onun için kimse telaşa, paniğe kapılmasın. Tabi bizim grupta çok para harcayan, çok popüler işler yapmaya çalışan takımlar var. Gerçekten güçlü takımlar var. Ama biz yaptığımız işin önemini biliyoruz. Bu şehrin onurla, gururla seyredebileceği bir takım yapmaya çalışıyoruz. Şartlarımız gerçekten zor. Ama biz buna rağmen elimizde güzel bir takımımız var, onu tuttuk. Aldığımız oyuncular iyi oyuncular. Kaliteli, genç çocuklar. Bu 3-4 gün içinde 3-4 tane daha çok iyi oyuncu var görüştüğümüz, ben size şuanda isimlerini vermeyeceğim onlarla da anlaşıp güzel bir kadroyla inşallah seyircimizin önüne çıkacağız. 20 Temmuz’da idmanlar başlayacak. Biz onu iki etapta yapacağız. Esas anlaştığımız oyuncuları belli bir idman programı olacak. Birde denenmeye gelecek oyuncular var A2’lerden, Almanya’dan, İngiltere’den, Fransa’dan, Türkiye’nin bir sürü yerlerinden gelecek oyuncular var, genç çocuklar var. Onlara da o şansı vereceğiz. Belki içlerinden 1-2 tane işimize yarayan oyuncu çıkabilir. Onun için onları bir deneme anlamında bir haftalık burada misafir edeceğiz. Ona göre içlerinden işimize yarayan olursa onları da kadromuza katacağız”.
“KAMPA NEVŞEHİR’DE GİRECEĞİZ”
Kamp hakkında da bilgi veren Antrenör Terzi, “Kamp Nevşehir’de olacak. Biz Temmuz’un 20’de çalışmalara başlıyoruz, Temmuz’un 27’sine kadar burada antrenman yapacağız. Temmuz’un 27’sinden sonra üç gün bayram izni vereceğiz. Ondan sonra burada 1-2-3 Ağustos’ta tekrar antrenmanlara başlayacağız. 4 Ağustos’ta da Nevşehir’de kampımıza başlamış olacağız. Kampımız 12 gün sürecek” diye konuştu.