Cadde “Gay oynamak maço oynamaktan daha kolay”

“Gay oynamak maço oynamaktan daha kolay”

06.01.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Sadri Alışık Tiyatrosu’nun yeni sezon oyunu ‘Pir Sultan Abdal’ın galası önceki akşam Profilo Kültür Merkezi’nde yapıldı. Efes Pilsen sponsorluğunda sahnelenen oyunun galasına, tüm oyuncular katıldı.

“Gay oynamak maço oynamaktan daha kolay”

Geçtiğimiz günlerde Nurgül Yeşilçay’dan boşanan Cem Özer, gecede özel hayatıyla ilgili konuştu: “Yeni yıla Nurgül ve Osman’la girdim. Ama biz Osman olmasa da bir araya gelirdik” dedi. Cem Özer boşanma nedenini, kadının para kazanma gücüne ve kendisinin borçlu olduğu döneme bağlanmasıyla ilgili olarak, “Kimin kredi kartı borcu yok ki? Bunlar saçma şeyler” dedi. Umur Uludağ ile bir sinema filminde gay rolü oynayacağını söyleyen Cem Özer, “Gay oynamak maço oynamaktan daha kolay” dedi.

Haberin Devamı

Köşe bucak
Kerem Alışık’la adı aşk dedikodusuna karışan ve her defasında inkar eden oyuncu Songül Öden de ‘Pir Sultan Abdal’ oyununu izlemeye geldi. Kerem Alışık, Öden için “Hem tiyatromuzun oyuncusu, hem de tiyatro düşkünü. Gelmesi gayet normal” derken, anne Çolpan İlhan’ın Songül Öden geçerken beline sarılması ve Alışık’ın fotoğraflar çekilirken kaçması dikkat çekti.