Editörün Seçtikleri Adanmış bir tutkudan, Türk annelerinin koluna

Adanmış bir tutkudan, Türk annelerinin koluna

05.05.2015 - 15:14 | Son Güncellenme:

Her koleksiyonunda bir hikâyeden yola çıkan butik saat üreticisi Edox, adanmışlıkla tutkunun birleştiği müthiş bir başarı hikâyesinden esinlenerek tüm dünya kadınlarının tutkuyla bağlanacağı bir saat üretti.

Adanmış bir tutkudan, Türk annelerinin koluna

Mireia Belmante… O bir Şampiyon…

Tüm dünya rekorlarını alt üst eden İspanyol yüzücü kendisini işine ve kariyerine adamış bir rekortmen. Şampiyonların saati olarak bilinen Edox’un Belmante’nin hikâyesinden esinlenerek tasarladığı “La Passion” koleksiyonu isminden de anlaşılacağı üzere bir tutkunun eseri…

Edox’un kalbi şampiyonların kalp atışlarıyla çarpıyor. Tıpkı şampiyon annelerimiz gibi…

Şampiyon annelerin kalp atışlarını Edox “La Passion”la dinleyin. Şampiyonların saati olarak bilinen Edox’un bayanlar için hazırladığı yeni serisi “La Passion” anlam dolu bir Anneler Günü hediyesi.

Dünya butik saat üreticisi Edox’un İsviçre’nin Basel kentinde düzenlenen saat fuarında tanıttığı yeni kadın koleksiyonunun en iddialılarından La Passion, Sevgi Olimpiyatları’nın yegâne şampiyonları annelere “tutku dolu” bir hediye.

Açık kalp modelinde kadrandaki at nallarının birleşmesinden oluşan parça, içi boşaltılarak saatin içerindeki muhteşem mekanizmanın işleyişini de çarpıcı bir şekilde görüntülenmesini sağlıyor.

50 metreye kadar su geçirmezliği olan ve 33 mm çapındaki bu saat gerçekten Mireia‘yı ve onun yaşantısını günlük yaşantısında sergileyen fevkalade bir tamamlayıcı.

www.meysaat.com
Fiyatı: 4900 TL

Yazarlar