Ameliyatsız Yüz Germe

Ses dalgaları kullanılarak oldukça etkili ve güvenilir bir işlem olan odaklı ultrason (fokus ultrason) ile daha genç görünmek mümkün. Bu yöntem ile yüzün üçgen şekli tekrar oluşturulmaya çalışılmakta, lifting etkisi ile sarkmanın önüne geçilmektedir. İğnesiz, dolgusuz, ipsiz, ameliyatsız bir işlemdir ve kısaca kendi cilt onarımınızı artırarak doğal gençleşmeyi sağlar.

Bu işlem 30'lu yaşlardan itibaren uygulanabilir. Özellikle 40'lı yaşlarla birlikte oluşan yanak ve boyun bölgesinde sarkmalar için en etkili ve basit tedavi seçeneğidir.

Haberin Devamı

Nerelerde kullanılır?

Kaş kaldırmada FDA onayı olan oldukça etkili ve güvenilir bir yöntemdir. Yüz ovalinin şekillendirilmesi, çene kontürünün belirginleştirilmesi, alın çizgilerinin azaltılması, göz kapağı düşüklüğü, göz çevresi kırışıklıkları, göz altı torbalanması, boyun çizgi ve kırışıklığının azaltılmasında kullanılmaktadır. 45 dakikada çok daha genç bir görünüme kavuşma imkanı vermektedir. Acısız, injeksiyonsuz, ve anestezi gerektirmeyen bir uygulamadır.

Ses dalgaları ile gelen güzellik!

Yüksek yoğunluklu, odaklanmış ultrason enerjisi ile yapılan yüz germe işlemi, bir asma tekniğidir. Ultrason, yani ses dalgası vasıtasıyla cildin 4,5 mm gibi çok derin bir alanına ultrasonik ses dalgaları gönderilir. Gönderilen ses dalgaları cilt üzerinde herhangi bir hasar bırakmadan termal ısıyla cildin gerginleşmesini sağlar. Derin tabakada oluşturulan küçük termal ısı hasarları vasıtasıyla kolajen üretimi tetiklenir, toparlanma sağlanır. 3 mm ve 1,5 mm'lik başlıklarla yüzün hemen hemen her yerine uygulama imkanı sağlar. Dudak üstü çizgilerinde, alın ve göz çevresi ince çizgilerinde 1,5 mm başlıkla oldukça etkilidir.

Her mevsim yapılabilir!

Cilt yüzeyiyle ilgili işlem yapılmadığından güneşten koruma zorunluluğu yoktur ve her mevsimde rahatlıkla uygulanabilmektedir. Tedavi olan kişi işine rahatça gidebilir, morarma, şişme, kızarma, kabuklanma, his kaybı gibi belirtiler de olmamaktadır.

Yaklaşık 45 dakika içinde ciltte 10 yaş gençleşecek kadar bir sıkılaşma olmaktadır. Bu etki tedavinin %25'ini oluşturur. Esas etkisi 2-3. aydan sonra başlar. 90. günde etkiler tepe noktaya varmaktadır. Etkisi en az 1-1.5 yıl devam etmektedir.

Haberin Devamı

Yaşı ele veren kol sarkmaları artık sorun değil!

Odaklanmış ultrasonun 13mm yeni başlığı ile kol ve bacak içi sarkmalarından, göbek bölgesindeki fazlalıklardan kurtulmak, sıkılaşma ve derinin toparlanması tek seansta mümkün olmaktadır.