Editörün Seçtikleri Apple Music Öğrenci Üyeliğini Türkiye’de de başlatıyor

Apple Music Öğrenci Üyeliğini Türkiye’de de başlatıyor

28.02.2018 - 10:55 | Son Güncellenme:

Apple Music kendi türünde dünyanın en büyük öğrenci programına sahip olacak.

Apple Music Öğrenci Üyeliğini Türkiye’de de başlatıyor

Apple Music, UNIDAYS onaylı Öğrenci Üyeliğini Türkiye’de de başlatıyor. Bu ay toplamda 82 pazara daha açılan öğrenci programı Apple Music’in bulunduğu neredeyse tüm ülkelerde sunulmuş oluyor. Böylece Apple Music kendi türünde dünyanın en büyük öğrenci programına sahip olacak.

Haberin Devamı

Apple Music öğrenci üyeliği sayesinde, öğrenciler için müzik erişimi dünyada sunulan diğer tüm hizmetlerden daha uygun fiyata geliyor. Apple Music’i kullanıma sunduğumuzda, 13,99 TL tutarındaki bireysel üyelik ve hizmeti altı aile üyesiyle paylaşma olanağı sağlayan 20,99 TL tutarındaki aile üyeliği olmak üzere iki üyelik seçeneği sunuyordu. Kısa bir süre sonra çeşitli pazarlarda öğrenci üyeliği de sunmaya başladı ve daha fazla müzikseverin Apple Music’ten yararlanmaya başlaması için öğrenci üyeliğini bugünden itibaren Türkiye’de de sunuluyor. Öğrenci üyeliği ücreti 6.99 TL olacak. Öğrenci üyeliği sayesinde, koşullara uygun bir kolej veya üniversitede okuyan öğrenciler en fazla dört yıl boyunca Apple Music üyeliklerini indirimli satın alabilecek ve mevcut Apple Music üyeliklerinde olduğu gibi, fiyatlar ülkeye göre değişiklik gösterebilecek.

Haberin Devamı

2015 yılında kullanıma sunulduğundan beri Apple Music, 115 ülkede 36 milyondan fazla üyesi ve 45 milyondan fazla şarkı içeren kataloğu ile dünyanın en hızlı büyüyen müzik aboneliği hizmeti haline geldi. Bugünün Hitleri, Zirvedekiler: Türkiye, Haftanın En İyileri gibi Apple Music’te özel olarak derlenen çalma listelerini öğrencilerin beğenisine sunan Apple Music muhteşem geri dönüşler alıyor.

Yazarlar