Editörün Seçtikleri Aromaterapi ile iç huzuru yakalayın

Aromaterapi ile iç huzuru yakalayın

30.03.2015 - 15:11 | Son Güncellenme:

Aromaterapinin sağlık dolu yağları mis gibi kokular yayarken; verdiği pozitif duygular ve fiziksel faydaları yaşayanlar vazgeçemiyor. Özellikle Oshadhi’nin saf ve organik sertifikalı ürünleri tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük bir hayran kitlesi yarattı.

Aromaterapi ile iç huzuru yakalayın

Aromaterapinin hayatımıza kattığı iyilikler ile artan yaşam kalitemiz artık alışkanlık yapmaya başladı.

Sağlıkta bitkilerin gücüne ve aromaterapik etkisine inananların vazgeçemediği dünya markası Oshadhi; yüzlerce farklı bitkiyi, en iyi yetiştiği ülkede, AB standartlarında, organik tarım prosedürü ile yetiştiriyor. Doğal yöntemlerle işleyerek, saf olarak kullanıma sunuyor.

Doğru karışımlar ile pek çok zihinsel ve fiziksel soruna çare bulabiliyor. Yoğun iş temposundan bunalan, sınav stresi çeken, rahatlama ve huzura ihtiyacı olanlar için en ideal seçim, Oshadhi Tenderness veya Restfulness sinerji yağları. Farklı karışımlardan oluşan bu yağlar, ortamınıza, hoş bir koku ile birlikte ihtiyacınız olan huzur ve rahatlığı da yayıyor.

Yasemin, gül, mürrisafi ve ylang ylang bitkilerinin karışımından oluşan Tenderness (yumuşaklık); sakin, rahat ve dingin bir ortam yaratıyor. Yaseminin ilham veren etkisi, gülün pozitif kokusu, mürrisafinin rahatlatan ve ylang ylangın huzur veren esansları ile sevdiklerinizle birlikte yumuşak saatler yaşayabilirsiniz.

Mercanköşk, fesleğen, lavanta ve palmorasa karışımlarından oluşan Restfulness (dinlenme) ile düşünceleriniz rahatlarken, yüksek bilinç seviyesi ile hayata başka bir açıdan bakmaya başlayabilirsiniz. Sinir sitemini güçlendiren mercanköşk, sakinleştiren lavanta, mutluluk veren fesleğen ve stres gideren palmarosa sayesinde pozitif düşünmeye başlayabilirsiniz.

Oshadhi; seçkin eczane, aktar, spa salonları ve www.oshadhi.com.tr ile bir tıkla kapınızda.

Oshadhi Restfulness / Dinlenme : 51.- TL
Oshadhi Tenderness / Yumuşaklık : 55.- TL
Oshadhi Elektrikli Koku Yayıcı çeşitleri : 178.- TL

Yazarlar