Editörün Seçtikleri Baharın ışıltısını teninize taşıyın

Baharın ışıltısını teninize taşıyın

05.03.2015 - 16:06 | Son Güncellenme:

Egzotik bitki esanslarını ve yağları, 40 yıla yayılan tecrübesi ile harmanlayarak yaşamı daha keyifli ve ayrıcalıklı kılan birbirinden özel ürünlere dönüştüren Molton Brown, vücut ve saç bakım koleksiyonları ile ruhunuzu canlandırıyor.

Baharın ışıltısını teninize taşıyın

Gingerlily Duş Jeli, Vücut Losyonu ve Yenileyici El Kremi ile egzotik kokular eşliğinde ışıldayan bir cilt

Zencefil ve kakulenin sıcak aromaları, nemlendirici özlü beyaz zambak ve zengin tamanu fındığı özleri Gingerlily Duş Jeli’nde cildinizi şımartmak için bir araya geldi. Cildi mükemmel şekilde temizlerken besleyen ve nemlendiren Gingelily Duş Jeli ile bu baharda pürüzsüz ve canlı bir cilde sahip olun.

Gingerlily Vücut Losyonu, içerdiği nemlendirici özlü beyaz zambak ile cildinizi derinlemesine nemlendirip kadifemsi bir yumuşaklığa kavuştururken; Tumanu fındığı özleri ve zencefil sayesinde cildi besleyip sıkılaşmasına ve canlanmasına yardımcı oluyor. Bu özel vücut losyonu baş döndüren kokusu ile de teninizde ve ruhunuzda romantik bir esinti yaratıyor.

Nemlendirici beyaz zambak özleri, Tahiti’den zengin besleyici özlü tamanu fındık yağı ve elleri özenle yumuşatan beyaz mantar özleri ile Gingerlily Yenileyici El Kremi, ellerinizin günlük ihtiyacı olan bakımı yaparken ardında leziz kokulu bir yumuşaklık ve derinlemesine nemlendirilmiş bir cilt bırakıyor. 40 ml’lik şık ambalajı ile çantanızda da kolayca taşınabilen bu özel krem ile elleriniz her an koruma altında.

Kuru ve yıpranmış saçlara Papyrus Reed Repairing Şampuan ve Saç Kremi ile özel bakım

Papyrus Reed Repairing Şampuan ve Saç Kremi kış aylarının etkisi ile kuruyan ve yıpranan saçlar için ideal bir bakım sunuyor. Papirüs bitkisi saçlara kaybettiği nemi geri kazandırırken, kırılmaları en aza indiriyor ve çevresel faktörlere karşı saçları güçlendiriyor. Karabiber, tiera çiçeği ve amber özleri ise saçlarınızın ipeksi bir yumuşaklığa ve parlaklığa kavuşmasını sağlıyor.

Göz kamaştıran saçlar için Mer-rouge Deep Conditioning Mask

Hiç şüphesiz saçların sağlıklı olması için düzenli olarak bakım ve beslenmeye ihtiyacı var. Molton Brown Mer-rouge Deep Conditioning Mask besleyici özelliği ile tüm saç tipleri için eşsiz bir çözüm sunuyor. Atlantik Okyanusu mer-rouge yosununun bitkisel proteinleri ile zenginleştirilmiş bu maske saçlara yoğun bir bakım yaparak saçları kırılmalara ve yıpranmalara karşı koruyor, amino asitler ile de göz alıcı bir parlaklık ve canlılığa kavuşmasını sağlıyor

Kargo ve Hediye Paketi Seçeneği

Molton Brown, www.mbturkey.com üzerinden vereceğiniz siparişlerde alışveriş bedelinize bakılmaksızın ücretsiz kargo hizmeti sunuyor. Ayrıca bu özel ürünleri hediye etmek istediğinizde siparişiniz sırasında ‘hediye paketi’ seçeneğini işaretlemeniz yeterli! Molton Brown sizin için ürünleri Londra’dan gelen özel paketler ile şık bir hediyeye dönüştürüyor ve istediğiniz adrese teslimini gerçekleştiriyor.

Yazarlar