Boyut mu işlev mi sorusuna 3 boyutlu cevap

Boyut mu işlev mi mevzusunu bir türlü kapatamadığımız doğrudur. "İki gönül bir olunca samanlık seyran olur" demiş atalarımız da iş sekse gelince pek de öyle olmuyor.

Tamam aşka saygımız sonsuz, eyvallah. Elbette aşık olunca insanın gözü başka şey görmüyor ama ortada görülecek boyutta bir şey olmayınca da olmuyor şekerim.

Velhasıl kelam kadınların hayalinde acaba nasıl bir şey var düşüncesiyle yola çıkan bilim adamları, 3 boyutlu yazıcı kullanarak boy boy penisler üretmiş ve hepsini çıkarıp tabiri caizse masanın üzerine koymuş :)

Haberin Devamı

Tam 33 tane model yaratan uzmanlar, kadınlara istediğiniz iki taneyi seçin diye talimat vermiş.

Birinci seçtikleri tek gecelik kaçamak için, ikincisi ise uzun süreli sevgiliniz/kocanız için hayal ettiğiniz olsun demiş. (Araştırma gibi araştırma, bizi anca bankadan arasınlar müşteri memnuniyeti anketi için, neyse )

Önünde boy boy maviş maviş penislerin olduğu seçmelerde 75 kadın birinci ve ikinci seçenek için birer penis belirlemiş.

Ortalamalar alındığında tek gecelik ilişki için 16.3 cm uzunluk ve 12.7 cm çevreye sahip ideal bir penis ölçüsü ortaya çıkmış.

Uzun süreli ilişki/evlilik için seçilenlerin ortalaması ise daha düşük. 16 cm uzunluk, 12.2 cm çevre.

İyi, hoş, güzel de bence bu araştırmayla ilgili bir sorun var.

Bi kere tek gecelik ilişki demek adrenalin demek, sınırları yıkmak demek, zincirleri kırmak demek yahu. Bana kalırsa katılanların hepsinin gözü en büyüğe bir gitmiştir de "Aman ayıp olur, şimdi bilimdir, araştırmadır tamam ama g*te gelmeyelim" diye düşünüp daha ortalama bir şey seçmişlerdir.

Uzun ilişki için seçilen boyutun daha kısa olmasının sebebi de nedir diye düşününce insanın aklına "yıpranma payı" geliyor.

Bir kerelik için kadınlık sınırlarınızı esnetebilirsiniz ama sonuçta bahsettiğimiz organ da likralı değil ki anacım uzasın da uzasın.

Nitekim ortaya şu sonuç çıkmış. Kadınlar tek gecelik için biraz daha cesur davranıyor ama uzun süreli birliktelik için o kadar da marjinalliğe gerek yok diyor. Ayrıca araştırmayı yapanlar da sonuçlar erkekler için iyi haber demiş.

Haberin Devamı

Eh ne diyelim, elinkini görmeyen "elindekini" piyade tüfeği zannedermiş. Bu sonucun erkekler için hayırlı haber olması da o hesap.

Lolipop

KırmızıKalp.Com