Bu yaz selülitsiz dolaşın!

İşte yeniden sıcaklar başladı yaz geldi ve kış giysilerinin altında saklanan selülitler yeniden hatırlandı.

Artık gündem selülit olayı. Kadınların çoğu selülit problemini genellikle kışın tamamen unuturlar.

O dönemde selülitin düşmanları kahve, hareketsizlik, yağlı, şekerli, tuzlu yiyecekler alışkanlık haline dönüşür.

Ama yazın gelmesi ve güneşin kendini göstermesiyle, yapılanlardan bin pişman olunur.

Yani hemen tahmin edileceği gibi güzellik merkezlerine koşmaya başlanır.

Lakin selülit oluştuktan sonra vücuttan atmak hiç de kolay değildir.

Haberin Devamı

Hele kişinin kendi başına atmaya çalışması çok zordur.

Bu nedenle güzellik, estetik merkezlerinde bulunan çeşitli cihazlar ve doğal etkili yöntemler yardımıyla selülitler vücudu terk edebiliyor.

Bu nedenle sürekli yeni yöntemler çıkıyor. Selülitin giderilmesini sağlayan yeni yöntemlerden biri de “Bio Heating Mask”. Bu maskenin özelliği doğal olarak 42 dereceye kadar ısınan ve tekrar sıfır dereceye inerek soğuyan bir yöntem. En büyük selülite etkisi, ısınma ve soğuması ile kan dolaşımını düzenlemesi, toksinleri atmasıyla selülitleri gidermesi ve cildi sıkılaştırmasıdır.

Selülitler nasıl oluşur?

Yağlı yiyecekler ve asitli içecekler selülite zemin hazırlıyor. Dokularda biriken yağ, su ve tuz molekülleri organizma tarafından kullanılmadığında vücudun çeşitli bölgelerine yerleşiyor. Yani cildin destek dokusu zayıfladığında ve hasarlandığında yağlar cildin orta tabakasına doğru hareket ediyor, böylece selülit oluşumu gerçekleşiyor. Bu da portakal kabuğu denilen görüntüye yol açıyor. Selülitler kişinin bedenine yapışmış gibidir. Onun ordan giderilmesi için doğru yöntemi uygulamak önemlidir. Selülitlerin giderilmesini sağlayan doğru yöntemlerden biri de “Bio Heating Mask”dır. Bu yöntem, hem selülitlerin giderilmesini, bedenin incelmesini, gevşemelerin toparlanmasını, hem de cildi pürüzsüzleşmesini sağlıyor.

Ama tabii ki bu yöntemi uygulatacak kişinin selülitlerinden kurtulmayı hedeflemiş biri olamalı.

Nasıl uygulanıyor?

Vücuttaki selülitlerin birikim ve dağılımına göre, önce sorunlu bölgelere yüksek frekanslı masaj uygulanıyor ve kan dolaşımı hızlanıyor. Ardından özel selülit jeli cilde sürülüyor, daha sonra koyu kıvamda olan “Bio Heating Mask” tüm sorunlu bölgelere fırçayla sürülüyor. Bu maske sıfır dereceden 42 dereceye kadar ısı yükselmesi yaparken gözenekler açılıyor. Isı yükselmesi esnasında sürülen jel, cildin alt katmanlarına nüfuz ediyor ve soğurken selülitler kayboluyor. Böylece selülitler yavaş, yavaş gideriliyor.

Haberin Devamı

Kür programı şeklinde haftada üç kez uygulanır

Başarılı sonuç alabilmek için haftada üç kez “Bio Heating Mask” uygulanması gerekiyor. Toplam olarak da kişinin vücut sorununa göre 4 ile 5 hafta arasında sonuca uluşalıyor. Bunun yanı sıra belli kurallara ve gıdalara dikkat edilirse bu yöntemle başarılı şekilde sonuç elde ediliyor. Kurallar ise çok basit, mutlaka günde 1,5 litre su içmek, kahve ve asitli içeceklerden kaçınmak, yağlı, tuzlu, rafine şeker ve kızartmalardan uzak durmak. Selülitlerden kurtulmak ve forma girmek istiyorsanız bu kurallar da zor olmasa gerek. Çünkü, önümüz deniz ve havuz mevsimi !...

Haberin Devamı

Sağlıklı ve güzellik dolu günler dileği ile!!!

Int.Dipl. Kozmetisyen

Nesrin Sürer

Cilt ve vücut probleminizi yazın, alttaki adreslere gönderin cevaplayayım

www.enesbioestetikcenter.com

www.enesbeautyjoutnal.com

www.enesbiocosmetic.com

www.oxybronz.com