Bugün Ne Giysem: Bohem Kombin

Sokak modası umursamaz, renkli ve hareketli görünümünden vazgeçmiyor. Etnik desenlere romantik bir tavır ekleniyor ve bohem tarz üzerimizden etkisini bir türlü çekmiyor...

2016 yaz modası farkını geçen sezondan ilham alarak sürdürüyor. Bohem havanın bir türlü eskimediği günümüzde ne giysem diye durup düşünmeye bile gerek yok. Özensiz, dağınık, renkli ve kural tanımayan bohem kombinler sokak modasına adeta hükmediyor. Bol paça pantolonların desenlere boğulduğu, örgü detayların vurgulandığı, püskülün ayağa düştüğü, uzun elbiselerin yine trend olduğu bir dönemdeyiz. Yeni bir dönem, yine bir bohem!

Haberin Devamı

Bohem Elbise

Upuzun, karma karışık desenler ve her aksesuarla uyan bohem elbiseler bugün ne giysem düşünürleri tarafından yine rahatlatıcı tarafta. Havanın sıcak etkisini göğüslemek ve umursamamak için uzun maksi elbiselerinizi hazırlayın. Yeni sezonda nakış işlemeler bohemin romantik tarafını gün yüzüne çıkarıyor. Gündelik elbiselerle nakış ve desen yoğunluğu gündüzden geceye, geceden plaja, plajdan sokağa her tarafa kolay adapte ediliyor.

Pantolon Kombinleri

Umursamaz ve özgür ruh bir taraftan cool ve çabasız şıklıkla kesişince sadece aklınıza elbiseler gelmesin. Tamam yaz aylarında hep gözümüz tek parça kombinlere kayıyor olabilir. Tamam bu gerçekten çok rahatta olabilir. Ama her günü elbise ile geçiştirmektense pantolonlara da şans verilebilir. Özellikle yeni sezon nakışlı kot pantolonları yenilik arayışına göz kırpıyor.

Püsküllü Sandalet

Önce kulaklara sızan ve bizi büyük küpelere alıştıran püskül, çanta ve çeşitli aksesuarlardan sonra şimdi de ayaklara düşüyor. Püsküllü sandaletler bohemin renkli dünyasını ayaklarımıza seriyor. Daha sade kombinler için tercih edebileceğiniz gibi, kombininizde renk cümbüşünü püskül sandalet modelleri ile noktalandırabilirsiniz.

2017 Modası Sinyali

2017 trendlerine de adını yazdıran bohem nakış, örgü, fırfır ve çok renkli olacağının haberini çoktan verdi. Takvim henüz o kadar ilerlemese de bunu bilmek için kahin olamak gerekmiyor. Düzenlenen defileler ve markaların yeni sezon çekimleri önümüzdeki yılda da bohemin en renkli halini ağırlayacağa benziyor. Tüm renklerin uyumunu unutun, yaşasın uyumsuzluk!

Haberin Devamı

Sokak modası, trendler, kombin önerilerimi blog adresim üzerinden de takip edin!