Bebek Burçlar bebeğin cinsiyetini etkiler mi?

Burçlar bebeğin cinsiyetini etkiler mi?

06.02.2012 - 16:08 | Son Güncellenme:

Astrolojiye meraklıysanız tam size göre bir haber! Gebelik anını ve bebeğin cinsiyetini önceden belirlemek mümkün müdür?

Burçlar bebeğin cinsiyetini etkiler mi

Astrologlara göre Ay’ın pozisyonu ve hareketleri kişilikten bebek cinsiyetine kadar pek çok konuda insanları etkiliyor.

Astrologlar Ay’ın hamile kalınan andaki pozisyonuna bağlı olarak çocuğun cinsiyetinin belirlenebileceğini savunuyor. Ayrıca gebe kalma anındaki gezegenlerin konfigürasyonları embriyoyu ve hormonları etkiliyor. Bir kadının hamile kalma anı ise tamamen kendi doğum anıyla alakalı. Kendi doğum anındaki Ay ve Güneş arasındaki ritim ve açı, hamile kalacağı dönemi de belirlemede rol oynuyor.

Bu kurallar çerçevesinde örneğin, Yeni Ay döneminde doğan bir kadın Yeni Ay’da hamile kalacaktır.

Çek psikiyatr ve jinekolog Dr. Eugene Jonas’a göre gebelik anı önceden belirlenebiliyor. Gebe kalma anında Ay’ın yeri maskülin ( Yang-Ateş veya Hava) ise çocuk erkek, feminen ( Ying- Toprak veya Su) ise çocuk kız olacaktır. Buna göre burçlarda ortalama 2-2.5 gün kalan Ay’ın dönemlerinin iyi hesaplanması sayesinde bebeğin cinsiyetinin önceden belirlenebileceği savunuluyor.

Doğum anındaki Ay’ın hali, konumu ve açılarından Ay’ın burçlardaki kalış süresine kadar pek çok konu uzman astrologlar tarafından incelenip evrelere göre cinsiyet tercihi yapılabilmesini mümkün kılıyor.

Yazarlar