Editörün Seçtikleri Büyük bayram indirimi!

Büyük bayram indirimi!

07.07.2015 - 17:37 | Son Güncellenme:

Herkesin ayakkabıcısı FLO’da bayram coşkusu başladı. Kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarıyla yaz mevsiminde 7’den 70’e herkesi şık adımlarla buluşturan FLO, “Büyük Bayram İndirimi” ile 19,99 TL’den başlayan fiyatlarla avantajlı bir bayram alışverişi sunuyor.

Büyük bayram indirimi

Neon ve nude tonların sıkça kullanıldığı FLO’nun kadın koleksiyonu; çiçek desenleri, renkli babetler, şık stilettolar, mokasenler, dolgu topuklu modeller ve sandaletlerle her stile rahatlıkla eşlik edebilecek nitelikte! Mavi, turuncu gibi canlı tonlarla karşınıza çıkan dolgu topuklu sandaletler hem şıklık, hem de rahatlık sağlıyor. Siyah, pudra gibi renk renk stilettolar ise tüm kadınlara zarif adımlar sunuyor. FLO’nun yaz renkleri ve sezon trendleriyle harmanladığı çanta koleksiyonunda da bayram kombininize eşlik edebilecek her tarzda çantayı bulmanız mümkün.

FLO’nun erkek Koleksiyonu’nda tüm sezon trendleri konfor ve şıklıkla buluşarak erkeklerin karşısına çıkıyor. Bejden yeşile, maviden laciverte, kırmızıdan bordoya kadar onlarca renkte şık ve modern alternatifler sunan koleksiyonda; klasik modeller, loaferlar ve renkli tabanlar başroller arasında!
FLO’nun kız çocuk koleksiyonunda pembe ve beyaz tonlarıyla renklenen fiyonklu babetler, çiçekli sneakerlar, metalik etkili modeller, rengarenk sandaletler, zımbalar ve payetler bayram havasını tam anlamıyla yaşatıyor. Mavi, lacivert, beyaz tonlarıyla ön plana çıkan erkek çocuk modellerinde bağcıklı ve cırt cırtlı modeller dikkat çekiyor.

Dünya trendlerini cazip fiyatlarla ayaklarınıza getiren FLO’nun “Büyük Bayram İndirimi” kapsamında kadın ve çocuk ayakkabıları 19,99 TL, erkek ayakkabıları 29,99 TL ve spor ayakkabılar 49,99 TL’den başlayan süper fiyatlarla tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

FLO’nun 2015 Yaz Koleksiyonu’nda yer alan modellerini görebilmek ve bayram kombininize eşlik edecek en şık ayakkabıyı bulabilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Yazarlar