Cadde Nilperi Şahinkaya: Seksi değil cilveliyim

Nilperi Şahinkaya: Seksi değil cilveliyim

22.12.2023 - 07:43 | Son Güncellenme:

Sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderilerle sık sık gündeme gelen Nilperi Şahinkaya son olarak YouTube’da yayınlanan bir programa konuk oldu. Hoşlandığı erkek tipinden bahseden Nilperi Şahinkaya, kıskanç olduğunun da altını çizdi. Ünlü oyuncu, kendisiyle ilgili itirafıyla dikkat çekti.

Nilperi Şahinkaya: Seksi değil cilveliyim

 İlk oyunculuk deneyimini okul yıllarında 'Deniz Yıldızı' (2009-2010) ile yaşayan Nilperi Şahinkaya, yaklaşık dört yıldır birlikte olduğu heykeltıraş sevgilisi Emre Yusufi ile mutlu bir birliktelik sürdürüyor.

Haberin Devamı

Şahinkaya, iddialı tarzıyla sık sık gündem olmaya devam ediyor.

"GÖZLERİNİN İÇİNE BAKIP FİKSLENMİŞTİM"

Şahinkaya son olarak YouTube’da yayınlanan bir programa konuk oldu. Nilperi Şahinkaya "Sevgiline biri asılırsa ne yaparsın?" sorusuna şaşırtıcı bir yanıt verdi; "Buna çok sinirlenirim. 4 yıl önce ilişkimizin başlarında böyle bir şey yaşanmıştı. Ben o anda durmuştum. Ona, 'Sen benim sevgilimle!' diye uyarı yapmam. Ama kızın gözlerinin içine bakıp ona fikslenmiştim. Burada kız hiç ben yokmuşum gibi davranıyor. Bu en sinir bozucusu. Ama tabii partnerimden beklerim o çizgiyi koymasını."

Nilperi Şahinkaya: Seksi değil cilveliyim

"AMA CİLVELİYİM"

Nilperi Şahinkaya, Erşan Kuneri’de canlandırdığı Seyyal karakteri kadar seksi olmadığını söyledi ve  "Ama cilveliyim" itirafıyla dikkat çekti.

Nilperi Şahinkaya: Seksi değil cilveliyim

Haberin Devamı

"GÜZEL BİR YERE EVRİLDİ"

Hoşlandığı erkek tipine değinen Nilperi Şahinkaya sözlerine şu şekilde devam etti, "Instagram’dan genelde bana sevgilim ile ilgili “bula bula bu adamı buldun” diye mesaj geliyor. Emre'yi yolda görse apışırlar . Ben heybetli erkek seviyorum, erkek olduğu belli olsun. Emre de tıpkı heykelleri gibi Herkül, çöktü. İlk zamanlar bu ilişki çok yürümez diyordum başına buyruktu, çok havalıydı, güvenemiyordum. Güvenemiyorum dedim bir anda öyle bir rahatladım ki tavrı değişti. Güzel bir yere evrildi."

TAKINTISINI İLK KEZ AÇIKLADI

Öte yandan YouTube'ta yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk olan güzel oyuncu, dikkat çeken takıntısını ilk defa paylaşmıştı.

Nilperi Şahinkaya: Seksi değil cilveliyim

"HER ŞEY PLANLI OLMALI"

Ani gelişen durumlar karşısında kendisini rahat hissetmediğini belirten Şahinkaya, "Benim için her şey planlı ve programlı olmak zorunda. Hayatı akışına bırakamıyorum. O kadar ki; mesela evdeyim, hiçbir işim yok. Bir arkadaşım aradı ve 'Senin evin oradayım, hadi bir kahve içelim' dedi. Benim için çok ani olduğu için buluşamam onunla..." diye konuşmuştu.

Nilperi Şahinkaya: Seksi değil cilveliyim

"EN AZINDAN DÖRT SAAT ÖNCESİNDEN BİLMELİYİM"

Başarılı oyuncu, "Programlar bir üç gün öncesinden ayarlansa fena olmaz benim için. En azından dört saat önceden bilmeliyim ki kendimi mental olarak hazırlayabileyim" sözleriyle, stüdyoda bulunanları kahkahalara boğmuştu.

Nilperi Şahinkaya: Seksi değil cilveliyim