Cilt Bakımı Cilt sıkılaştırmada yeni trend Kanüler radyo frekans yöntemi

Cilt sıkılaştırmada yeni trend Kanüler radyo frekans yöntemi

18.12.2017 - 12:58 | Son Güncellenme:

Dr. Özgür Esen Çetiner çeşitli nedenlere bağlı cilt sorunlarının tedavisinde yeni yaklaşım olan kanüler radyo frekans yöntemini anlatıyor…

Cilt sıkılaştırmada yeni trend Kanüler radyo frekans yöntemi

Ciltteki elastikiyet kaybına,müdahale etmede en etkili tedavi yöntemlerinden biri olan radyofrekans uygulaması ile daha sıkı ve daha genç yüz hatlarına sahip olunuyor. Dr. Özgür Esen Çetiner çeşitli nedenlere bağlı cilt sorunlarının tedavisinde yeni yaklaşım olan kanüler radyo frekans yöntemini anlatıyor…

Haberin Devamı

Genetik olarak ne kadar şanslı olsak da zamanla cildimiz eski elastikiyetini, nemini kaybeder ve ciltte kırışıklıklar, sarkmalar, lekeler gözlenir.

Cildimizin elastik, pürüzsüz ve canlı görünmesini sağlayan cilt yüzeyinin altında bir ağ tabakası vardır(bu tabakada kolajen, elastin ve hiyalüronik asit bulunur)

Yaşlanma ile cilt altındaki ağ tabaka işlevini kaybeder, kırışıklık ve sarkmalar oluşur. Yaşlanmanın bu etkilerini geri alabilmek için cilt altındaki bu yapıların yenilenmesini gerekir. Bu yenilenmeyi en iyi yapan yöntemlerden birtanesi radyofrekans enerjisidir.

Nasıl etki ediyor?

Radyofrekans Enerjisinin birçok halini senelerdir gençleşmede ve güzelleşmede kullandık. Çok güvenilir olması ve doğallıktan yana olması itibariyle bu enerjinin cilt yüzeyinde ve cilt altında iğneli, iğnesiz birçok halini deneyimledik.

Haberin Devamı

Radyofrekansla cilt altında istediğimiz yere ulaşmakta güçlük çektiğimiz noktada Kanüler Radyofrekans devreye girmektedir.Kanüllerin 1mm ucunda Radyofrekans enerjisi olduğu için içerdeki dokulara daha iyi ulaşıp oradaki kolajen ve elastin liflerini maksimum seviyede iyileştirebiliyoruz.

Bunu yaparken dokularda sıkılaşma, toparlanma efektini ön plana çıkarıyoruz. Yine aynı kanüllerle yaptığımız dolgular dokuyu iyileştirdiğinden ve kendi başına düzeltme etkisine sahip olduğundan dolgunun daha uzun süre dayanmasına neden olmakta. Uyguladığımız dolguyu daha düzgün bir alana bıraktığımız içinde çok doğal bir görüntü elde etmekteyiz.Diğer iki başlığı ise Kılcal Damar tedavisi ve Akne tedavisi yapmakta. İki ila Üç seansta aktif sivilcelerinizden kurtulabiliyorsunuz ve aynı bölgede bir daha tekrarlamıyor. Yine yüzde kılcal damar şikayeti olan kişiler bundan çok kolay bir şekilde kurtulabiliyorlar.

Günlük hayata kaldığınız yerden devam

Uygulama 3 hafta ara ile 2 yada 3 seans şeklinde yapılmaktadır. Uygulama sonrası hafif kızarıklık ve bazen az da olsa ödem oluşabilmektedir. Ancak kişinin günlük hayata dönmesini kısıtlayan bir durum ile karşılaşılmamaktadır.

Yazarlar