Siyaset Deniz Baykal tedavi için Almanya'ya götürüldü

Deniz Baykal tedavi için Almanya'ya götürüldü

05.12.2017 - 09:07 | Son Güncellenme:

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal tedavi için Almanya'ya götürüldü. Baykal'ın sağlık durumu ile ilgili  açıklama yapan Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, "Bilinci tam açıktı, bilinçsel fonksiyonları iyiydi. Sol taraftaki kuvvet düşüklüğü dışında durumu iyiydi. Sayın Baykal Almanya'ya giderken bir an önce Türkiye'ye dönmek istediğini söyledi. " dedi.

Deniz Baykal tedavi için Almanyaya götürüldü

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal' ın tedavisine Almanya' da devam edilecek. 51 gündür Ankara İbn-i Sina Hastanesinde tedavi gören Deniz Baykal bugün sabah erken saatlerde Almanya ya götürüldü. Ankara Üniversitesi Rektörü Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Baykal'ın saglık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Deniz Baykal tedavi için Almanyaya götürüldü

BİR AN ÖNCE TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTİYORUM

Erkan İbiş şunları söyledi: "Bugün Deniz Bey'le ilgili son açıklamayı yapacağız. Sabah 06:00 gibi Deniz Bey'i uğurladık. Çok kritik zamanlar yaşadık ama şükürler olsun ki bugün Deniz Bey iyi bir durumda hastanemizden çıktı. Bilinci tam açıktı, bilinçsel fonksiyonları iyiydi. Sol taraftaki kuvvet düşüklüğü dışında durumu iyiydi. Bundan sonra tedavisinin Almanya'da devamı ile daha iyi durumda Türkiye'ye gönderilebilir. Dün akşam uzun süre sohbet ettik. Daha doğrusu Deniz bey konuştu biz dinledik. Sağlığın çok önemli olduğunu, oturmanın, hareket etmenin, yaslanmanın büyük bir nimet olduğunu, bu fonksiyonları insan sıkıntı yaşadığı zaman öneminin anlaşıldığını vurguladı. 'Gidince Türkiye'yi özleyecek misiniz?' diye sorduk. 'Ben Türkiye'deyken ülkemi özledim, şimdi de özlüyorum. Bir an önce Türkiye'ye dönmek istiyorum' diye duygularını ifade etti. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Genel Başkan, Mevlüt Çavuşoğlu ve Ahmet Demircan olmak üzere tüm bakanlar, ilgilenen takip eden tüm siyasiler, partili arkadaşlarına, dostlarına ve özellikle Aydın Milletvekili Lüfti Baydar hocamıza teşekkür etti.Bu süreçte biz de stresli anlar yaşadık, mutlu anlar yaşadık, sizlerle bunları hep paylaştık. İşbirliği içinde olmaya çalıştık."

Haberin Devamı