Düğün Dernek: 2015 Abiye Modelleri

Yaz gelince davetiyelerinde ardı arkası kesilmez. Durmadan yakından uzak akrabalara, komşudan arkadaşlara ve tanıdıklara kadar uzanan, uzadıkça uzayan davet günleri çıkagelir. Konumuz belli; düğün dernek. Telaşına da aslında pek şaşmamak gerek! Abiye elbise seçimleri uzayan davetlerin en çok kafaları karıştıran, insanı zorlayan kısmıdır. Nedense çoğunlukla ilk elbisenin rengine karar verilir. Sonrasında da beğenilen tonlara uymayan modeller yüzünden değişen kararlar, işin rengini değiştirir. Yelkenler suya inmeden ilk istikamet düğünler!

Haberin Devamı

2015 Abiye Modası

Sadeliğin iddiasının gündemden düşmediği bir yıldayız. Tarzların net tavırları sportif şıklığa doğru gidildikçe, tabularının yıkıldığını gösteriyor gibi sanki. 2015 senesinde en çok öne çıkan renkler ise bir elin parmaklarına sığmayacak kadar alternatifli. Aslında dönemsel olarak farklı renklerin gündeme gelmesi, bu konuya açıklık getiriyor. 2015 popüler renk konusunun açılışı marsala ile yapılmıştı. Açılışı izleyen beyaz, yerini yer yer mavi renginin tonlarına bıraksa da, son günlerde her şeyde muhakkak bir yerlerden değen kırmızının canlı tonları yeniden başa dönüşe dikkat çekiyor gibi. Peki hangi abiye modelleri giyilmeli?

Tül Elbiseler Revaçta

Gösterişini tülden alan, eteğini tül ile kapatan, kat kat abiyeler senenin popüler seçimleri arasında. Uçuş uçuş şifon elbiselerin tahtına talip olan, gösterişi ile alımlı bir duruş kazanabileceğiniz pek çok abiye elbise modeliyle karşılaşabilirsiniz. Özellikle de tül detayı uzun abiye elbiselerde daha ön planda. Birde konunun öteki yüzü olan vücut tipine göre abiye seçimi konusunda da, pek çok vücut proporsiyonuna hitap edebiliyor. Geriye ise denemek ve yanılmadan giymek kalıyor!

Helenistik Tarzla Nostalji

Zaman zaman tarihin eski dönemlerinden çıka gelen bu tarz, modernleşerek günümüze yeniden uyarlanıyor. Abiye modellerinde de lüks bir romantizmin açığa çıkmasına neden olmuyor değil. Renklerin sadeliği, askı detaylarının iddiasını bir adım daha öne çıkarıyor. Seksi ama bir o kadar da kibarlığın vurgulandığı modellere şans tanıyın! Bırakın omuzlarınız kendini olduğundan daha heybetli kılsın.

Haberin Devamı

Yırtmaçlara Derinlik

2015 yılı bacakları açığa çıkarıyor. Bu açıklık öyle geçiştirilmiş bir yırtmaca işaret etmiyor hem de. Olabildiğince derin, çarpıcı ve kararlı! Olabildiğince gösterişli, bencil ve istikrarlı! Üstelik bacak boyu içinde yararlı...

Ve Dekolteler

Abiyelerin olmazsa olmazıdır dekolteler. Bu sene bunu biraz daha abartılı olarak yaşamaya hazırlanın. Her an bir yerinizden farklı biçimde açılan pencereler, bambaşka ufuklara doğru sürüklüyor insanı... Şık ve iddialı olmak için tercihler içerisinde muhakkak dekolte barındırılmalı.

Bir Dantel Masalı

Çok konuşulan, durmadan kendini öne çıkaran, sürekli tekrarlanan bir moda artık dantel. Baştan aşağıya dantele bulanmış bir stille çabasız şıklığı, abiye tarzınızda da gündeme getirebilirsiniz. Beyazın kırık halinden siyahın en koyu tonlarına kadar oldukça geniş bir renk yelpazesiyle kucaklaşın. Kendinizi sadece dantele bırakın!

Haberin Devamı

Payet Işıltısı

Sene başından beri ışıl ışıl stiller sokaklara kadar taştı. Düğün mevsimi açıldı. Artık payetler sokaklardan özel davetlere aktarılmalı. Mini abiyelerin sonsuz parıltısında tavrınıza biraz iddia serpiştirin. Oturmaya gelmediniz değil mi? Biraz dans edin...

Haute Couture Meselesi

Dillerden düşmeyen haute couture, kişilerin kendi zevklerini özgürce ifade etme biçimi olarak açıklanabilir. Özel olarak tasarlanan abiyeler daha çok önemli günler için tercih ediliyor. Bunun için aklınıza gelebilecek detayları üzerinizde görmenin kestirme yolu da denilebilir. Kısa ve öz; hayal edin ve giyin!

Abiye elbiselere dair daha fazla görselden esinlenmek ve fikir edinmek için " " yazıma tıklayabilirsiniz.
Sokak modası trendleri ve stil fikirlerini aynı zamanda da blogum "" üzerinden de takip edebilirsiniz.