Dünya ‘Bezos bana her gün ilham veriyor’

‘Bezos bana her gün ilham veriyor’

27.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Amazon’un patronu Jeff Bezos’un sevgilisi Lauren Sanchez, “Jeff’ten her gün yeni bir şey öğreniyorum. Onunla yaşamak sürekli master dersi almak gibi olağanüstü ilham verici” dedi.

‘Bezos bana her gün ilham veriyor’

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan, Amazon ve uzay turizmi şirketi Blue Origin’in sahibi, ABD’li milyarder Jeff Bezos (59) aşk hayatıyla da dikkati çekiyor. Bezos ile TV sunucusu Lauren Sanchez (53) başkalarıyla evliyken aşk yaşamaya başlamışlar, 2019’da ilişkileri ortaya çıkınca da eşlerinden boşanmışlardı. Sanchez, Bezos ile yaşamaya başladıktan sonra ilk röportajını “The Wall Street Journal” gazetesinin ilavesine verdi.

Haberin Devamı

‘Sır tutmayı öğretti’

Bezos ile yaşamanın bazı dezajantajları olduğunu da söyleyen Sanchez, “Mesela sır tutma konusu. Ben çok açık bir insanımdır. Tüm sırlarımı açıklamayı da severim. Ama Jeff’ten sır tutmayı öğrendim. Öyle ki Instagram’da her şeyi paylaşmamayı da bana Bezos öğretti. Şimdi kontrollü yaşıyorum” dedi.

Milyarderin tanıdığı en sevecen insan olduğunu da belirten Sanchez, “Jeff bana her gün ilham veriyor, beni her gün daha iyi bir insan yapıyor. Ayrıca esprili ve evcimen bir erkek. Her pazar sabahı ocağın başına geçip, kahvaltımız için krep yapıyor” diye konuştu. Sanchez, kendisinin ve Bezos’un eski evliliklerinden olan 7 çocuklarıyla da sık sık bir araya geldiklerini belirtti.

‘İş dünyasında en büyük desteğim’

Haberin Devamı

Emmy ödüllü bir TV sunucusu ve helikopter pilotu olan Lauren Sanchez, kısa süre önce Bezos Academy, Bezos Earth Fund ve Bezos’un havacılık şirketi Blue Origin için filmler üreten kendi yapım şirketi Adventure & Fellowship’i kurdu. İş dünyasındaki başarısını Bezos’un öğretilerine borçlu olduğunu söyleyen Sanchez, “Jeff ile yaşamak, her gün master dersi almak kadar ilham verici. Bana gerçekten çok şey öğrettiği konu, yönetim alanı oldu. Önemli bir tavsiyesi, iş toplantılarının en fazla bir saat sürmesi ve dinleyici olmam gerektiğidir” dedi.