Dünya Kokpitte soyundu, pilota tokat attı! Skandal görüntü anında viral oldu

Kokpitte soyundu, pilota tokat attı! Skandal görüntü anında viral oldu

31.05.2023 - 12:29 | Son Güncellenme:

Brezilyalı şarkıcının kokpitte kaydedilen 20 saniyelik görüntüsü sosyal medyada hızla yayıldı, videonun hangi havalimanında kaydedildiği bilinmiyor.

Kokpitte soyundu, pilota tokat attı Skandal görüntü anında viral oldu

Yetişkinlere yönelik videolarıyla tanınan Brezilyalı şarkıcı MC Pipokinha'nın sosyal medya hesabından paylaştığı son video görüntüsü, öfke fırtınasına yol açtı. Gerçek adı Doroth Helena de Sousa Alves olan Brezilyalı yıldızın tuhaf görüntüsünü bir arkadaşı kaydetti ve video Twitter'da yayınlanmasıyla viral oldu.

Haberin Devamı

Bir yolcu uçağının kokpitine giren 24 yaşındaki kadının gülümsemesiyle açılan görüntünün devamında, MC Pipokinha aracın lövyesini hareket ettirdi.

Saniyeler sonra soyunan Brezilyalı şarkıcıya, uçağın pilotu müdahale etti. Genç kadının 'gösterisinden' pek etkilenmediği gözlenen öfkeli pilot, "Bunu yapamazsın, saygı göster" diyerek kadını durdurmaya çalıştı.

Kokpitte soyundu, pilota tokat attı Skandal görüntü anında viral oldu

'ÇIPLAK OLDUĞUMU MU DÜŞÜNDÜN?'

Ancak favela funk yıldızı pilotun tepkisini umarsamadı, pantolonunu tekrar yukarı çekerken kıkırdayarak pilota alaycı bir şekilde tokat attı. MC Pipokinha'nın kayıtta "Çıplak olduğumu mu düşündün? Şort giyiyorum" dediği duyuldu.

Kokpitte soyundu, pilota tokat attı Skandal görüntü anında viral oldu

Sosyal medyada ses getiren videonun hangi havaalanında çekildiği bilinmiyor. Ancak Brezilyalı Gol havayolu şirketi, yerel basına, kaptanın onayıyla denetimli kokpit ziyaretleri yapılabildiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Kokpitte kaydedilen görüntüye tepki gösteren bir sosyal medya kullanıcısı "Bunu izlemek beni kızdırıyor" diye yazdı, bir diğeri "Kabin ziyaretini yasakladıklarını bir düşünsenize! Havacılığa gerçekten tutkun olanların imtiyazını sona erdirebilir. Ne kadar absürt" yorumunu yaptı.

Brezilya funk şarkıları söyleyen MC Pipokinha, son haftalarda internete sızdırılan diğer müstehcen videolarıyla da gündemde.